דג אפוי סלסה
דג אפוי סלסה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם תפוחי אדמה בינוניים וגדולים יוקון זהב, סלסה עגבניות קלויה פרונטרה, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טאקו דגים אפויים עם סלסה מנגו, דגים אפויים פריכים עם סלסה טרופית, ו דג סלסה.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות. בתבנית אפייה 13x9 אינץ', מערבבים את תפוחי האדמה עם שמן ומלח עד שהם מצופים באופן שווה. מכסים בניילון נצמד, מחזירים פינה אחת מהפלסטיק כדי לאפשר לאדים להימלט. מיקרוגל על גבוה, הפיכת המנה מדי פעם, עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 10 דקות. (אם אין לך תנור מיקרוגל לרשותך, פשוט blanch את תפוחי האדמה במים רותחים המלוחים בכבדות עד כמעט מכרז; לנקז ביסודיות, לערבב עם שמן מעיל ולהתפשט לתוך צלחת אפייה 13x9 אינץ ' משומן קלות).מסדרים את פילה הדגים על תפוחי האדמה מבלי לאפשר להם לגעת אחד בשני. כפית את הסלסה על פילה ותפוחי אדמה כדי לכסות את הכל.
אופים עד הדג רק נעשה (זה יהיה פתית תחת לחץ מוצקלהשתמש בחלק האחורי של מזלג ללחוץ על זה), 10 עד 15 דקות.
מפזרים את הכוסברה ונושאים לשולחן כדי לרכל לחברים או למשפחה שלך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו