דג אפוי עם לימון
דג אפוי עם לימון נטול גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian ומספק כ 35 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 33 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 28 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, מלח כשר ופלפל, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: דג אפוי לימון, דג אפוי עם זיתים ולימון, ו פילה דג אפוי לימון.
הוראות
תנור חום ל 450 F. בקערה בינונית, לשלב את תפוחי האדמה, קישואים,בצל ירוק, שמן, כפית מלח, ופלפל כפית.מחלקים את הירקות בין 4 12-15 אינץ ' חתיכות קלף.
מניחים את הדגים על כל ערימה של ירקות ומעל עם פרוסות לימון, זיתים, ותימין.מקפלים את הקלף על הדגים, ולאחר מכן לאטום כל חבילה על ידי ביצוע קפלים חופפים קטנים לאורך הקצוות.
מניחים על 2 דפי אפייה ואופים במשך 20 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.