דג בגריל שלם עם ליים
דג בגריל שלם עם ליים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 339 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בזיליקום וכוסברה, שלושה 1 1/2 קילו ראש על דגים, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: מתכון דגים בגריל סויה ליים, פילה דג לימון כוסברה בגריל, ו טקילה גריל טאקו דגים ליים.
הוראות
חותכים 1 חתך לאורכו עד העצם, ולאחר מכן לרוחב ב 2 מקומות, מרווחים זה מזה;חזור על הצד השני. חלל דגים העונה ועור עם מלח; טפטוף דגים עם 1/4 כוס שמן.דברים כמה פרוסות ליים (שמורים פיחעבור לקישוט) וגבעולי עשב בתוך דגים.
באח גריל נקי ושמן היטב. גריל דגים, מתנגד לדחף להפוך אותו, עד שהעור הואפריך מאוד וחרוך ובשר הוא flakyand אטום עד העצם. (זה יכול לקחת 6-15 דקות, בהתאם לגודל offish. אל תתעסק עם זה עד שזה מוכן.)
מניחים מרית מתכת underneathfish (זוג מלקחי מתכת על גבי fishalso מסייע לתמיכה), ולאחר מכן להרים בעדינות לגלול לצד השני. מבשלים עד fleshis flaky ו אטום עד העצם, 6-15 דקות. השתמש בסכין קטנה כדי לבדוק את העדינות; אם הוא מחליק בקלות דרך החלק הקשה ביותר של בשר, דגים נעשה. אם לא, לסיים בישול דגים על גריל או בתנור 232°.
מניחים דגים על מגש הגשה; רסס שמן ומיץ ליים נגמר.
מקשטים עם מילואיםחתיכות סיד, עלי בזיליקום וכוסברה.