דג בגריל שלם עם שום פריך וצ'ילי אדום
דג בגריל שלם עם שום פריך צ'ילי אדום נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 63 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 494 קלוריות. אם יש לך מלח, שרי, בצל ירוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו כרוב בגריל עם שום, צ'ילי ובייקון, בקלה שחורה בגריל עם שום מטוגן וצ'ילי, ו קערות דגים בגריל עם נופי שום וקייל (מתכונים דומים).
הוראות
אור גריל קו באח עם נייר אלומיניום משומן קל. מסדרים את עלי הבננה בשתי ערימות של 3 ומפזרים כל אחד עם רבע של ג ' ינג ' ר לבן בצל ירוק.
חותכים 3 חתכים לתוך הבשר משני צדי כל דג, חיתוך העצם. מניחים את הדגים על עלי הבננה ומפזרים את הג ' ינג ' ר והבצלונים הנותרים על גבי.
מפזרים שרי ורוטב סויה. מקפלים את העלים על הדגים ולקשור כל חבילה ב 3 מקומות עם חוט מטבח.
מניחים את החבילות על הסורג, סוגרים את הגריל ומבשלים על אש גבוהה במשך 25 דקות, הופכים את החבילות פעם אחת, עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר של הדגים רושם 14
בזהירות להעביר את החבילות למגש ולתת לנוח 2 דקות.
חותכים אותם לפתוח לקלף בחזרה את עלי הבננה.
בינתיים, במחבת, מחממים את השמן.
מוסיף את השום וצ ' ילי ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב, עד השום הוא פריך, 2 דקות. כפית את השמן, שום וצ ' ילי על הדגים; מתבלים במלח. לפזר את הכוסברה ואת הירוקים בצל ירוק על גבי ומגישים עם טריזי סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פינוט סקייפול גריס]()
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.