קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו
דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1433 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל habanero, אבקת arbol דה צ'ילה, אפיית תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים את הביצים. החובט צריך להיות דק.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לדלות דגים בקמח הנוסף, להקיש את העודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בבלילה למעיל. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתיג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
7
מגישים עם חומץ סראנו טפטף מעל, צ ' יפס חריף בצד, ורוטב טרטר לימון-Habanero לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
9
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. מתח.
11
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
בואו לעמוד 15 דקות.
13
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
14
חום מספיק שמן לבוא 4 אינץ ' עד הצדדים של סיר עמוק גדול ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מערבבים יחד את המלח, אבקת אנצ 'ו, ואת אבקת arbol דה צ' ילה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
16
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
17
הסר מהמחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומיד עונה כל אצווה עם חלק מתערובת התבלינים וכמה כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
18
מגישים חם.
19
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
20
בואו מגניב.
21
שלב על 2 כפות של מיץ לימון מופחת מקורר, מיונז, אנשובי, habanero, cornichons, צלפים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
22
הוסף עוד מיץ לימון, לפי הטעם,אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arbol דה צ'ילהאבקת arbol דה צ'ילה4largesאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבהאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ4שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קילוגרםבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיותבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיות6קורנישון, טחוןקורנישון, טחון3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירהקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון, ועוד לתיבול1פלפל habanero, טחוןפלפל habanero, טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז איכותימיונז איכותי4שרימפס וורידיםקנולה או שמן בוטנים, לטיגוןקנולה או שמן בוטנים, לטיגון11 כף אורגנו מיובש5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפוליםמלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו