קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו
דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1433 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל habanero, אבקת arbol דה צ'ילה, אפיית תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים את הביצים. החובט צריך להיות דק.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לדלות דגים בקמח הנוסף, להקיש את העודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בבלילה למעיל. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מגישים עם חומץ סראנו טפטף מעל, צ ' יפס חריף בצד, ורוטב טרטר לימון-Habanero לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
9
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. מתח.
11
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
בואו לעמוד 15 דקות.
13
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
14
חום מספיק שמן לבוא 4 אינץ ' עד הצדדים של סיר עמוק גדול ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
15
מערבבים יחד את המלח, אבקת אנצ 'ו, ואת אבקת arbol דה צ' ילה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
16
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
17
הסר מהמחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומיד עונה כל אצווה עם חלק מתערובת התבלינים וכמה כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
18
מגישים חם.
19
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
20
בואו מגניב.
21
שלב על 2 כפות של מיץ לימון מופחת מקורר, מיונז, אנשובי, habanero, cornichons, צלפים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
GherkinsGherkins
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקותבצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
22
הוסף עוד מיץ לימון, לפי הטעם,אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים

מרכיבים

1גבינת פרמזן מגוררתפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arbol דה צ'ילהאבקת arbol דה צ'ילה4largesאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבהאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם4קצת קישואים קצוציםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון2קרום: פירורי קרקר גרהםצלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קילוגרםבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיותבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיות6קורנישון, טחוןקורנישון, טחון3(חלקית &)(חלקית &)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירהקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחור טחון, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון, ועוד לתיבול1פלפל habanero, טחוןפלפל habanero, טחון2קרום: פירורי קרקר גרהםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז איכותימיונז איכותי4קצת קישואים קצוציםקנולה או שמן בוטנים, לטיגוןקנולה או שמן בוטנים, לטיגון1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1אוראו ממולאים כפוליםמלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו