קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות60
סוגי מאכליםבלילה
מגזין

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו

דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו
דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1433 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 73 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %54 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל habanero, אבקת arbol דה צ'ילה, אפיית תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו, דרום מערב בירה-דגים עם רוטב טרטר ירוק צ'ילה, ו דגים וצ'יפס בבלילת בירה.

הוראות

1
מחממים טיגון עמוק או סיר עמוק מלא באמצע הדרך עם שמן ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
לטאטא יחד את הקמח, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ובירה בקערה גדולה. להפריש במשך 10 דקות. מקפלים את הביצים. החובט צריך להיות דק.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
מתבלים את הדגים במלח ופלפל. לדלות דגים בקמח הנוסף, להקיש את העודף, ולאחר מכן לטבול את הדגים בבלילה למעיל. מטגנים בקבוצות עד חום זהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
הסר עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
מעבירים לתבנית אפייה ומתחממים בתנור.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
7
מגישים עם חומץ סראנו טפטף מעל, צ ' יפס חריף בצד, ורוטב טרטר לימון-Habanero לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
8
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
9
מוסיפים את הצ ' ילי והמלח, מסירים מהחום ומעבירים לבקבוק זכוכית או לצנצנת.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
בואו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 8 שעות. מתח.
11
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בקערה של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
בואו לעמוד 15 דקות.
13
מסננים, שוטפים מתחת למים קרים, ומתנקזים שוב. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
14
חום מספיק שמן לבוא 4 אינץ ' עד הצדדים של סיר עמוק גדול ל 370 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
15
מערבבים יחד את המלח, אבקת אנצ 'ו, ואת אבקת arbol דה צ' ילה יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן החם בקבוצות ומבשלים עד חום זהוב, כ 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
17
הסר מהמחבת עם כפית מחוררת, לנקז על מגבות נייר, ומיד עונה כל אצווה עם חלק מתערובת התבלינים וכמה כוסברה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
18
מגישים חם.
19
מביאים את מיץ הלימון לרתיחה מעל חום גבוה בסיר קטן ומבשלים עד מופחת 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
20
בואו מגניב.
21
שלב על 2 כפות של מיץ לימון מופחת מקורר, מיונז, אנשובי, habanero, cornichons, צלפים בקערה בינונית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
GherkinsGherkins
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
צ ' ילי Habaneroצ ' ילי Habanero
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
22
הוסף עוד מיץ לימון, לפי הטעם,אם תרצה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים

מרכיבים

12 כפיות אבקת שוםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2פילהפילה אנשובי, טחוןפילה אנשובי, טחון1אוראו ממולאים כפוליםאבקת arbol דה צ'ילהאבקת arbol דה צ'ילה4largesאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבהאפיית תפוחי אדמה, כגון רוסטים, על 3 קילו, קלופים לחתוך לפרוסות גפרורים 1/4 אינץ ' עבה4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ4שרימפס וורידיםשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1השארכוסברה קצוצהכוסברה קצוצה1קילוגרםבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיותבקלה או חמור ים, לחתוך לחתיכות 3 אונקיות6קורנישון, טחוןקורנישון, טחון3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירהקמח לכל מטרה, בתוספת 1 כוס לחפירה1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון, ועוד לתיבולפלפל שחור טחון, ועוד לתיבול1פלפל habanero, טחוןפלפל habanero, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון סחוט טרימיץ לימון סחוט טרי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז איכותימיונז איכותי4שרימפס וורידיםקנולה או שמן בוטנים, לטיגוןקנולה או שמן בוטנים, לטיגון12 כפיות אבקת שוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1אוראו ממולאים כפוליםמלח, ועוד לתיבולמלח, ועוד לתיבול4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי8סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.סראנו צ'יילס, נדקר במזלג.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין לבןחומץ יין לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו