דג בס משופד עם תרד פסטו וסלסה מנגו
דג בס משופד עם תרד פסטו ומנגו Salsan נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 624 קלוריות. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך עלי תרד תינוק, מנגו בשלים למחצה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קוקוס Panna קוטה עם פסיפלורה ומנגו כקינוח. עם כפית נסו דג בס צ'יליאני עם סלסה מנגו בגריל, כבש משופד עם פסטו נענע שקדים, ו שיפוד שרימפס רוזמרין עם פסטו מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1/2 כוס Bertolli® שמן זית כתית אקסטרה, מנטה ושום קצוץ בתבנית אפייה nonaluminum גדולה.
להוסיף בס ים; בעדינות לזרוק מעיל. לכסות ולשרות במקרר עד 1 שעה.
בינתיים, לשלב מנגו, עגבניות, בצל ובזיליקום בקערה גדולה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.
תרד תהליך, הנותרים 3 שיני שום, צנוברים, הנותרים 1/2 כוס שמן זית וגבינה במעבד מזון עד חלקה; להפריש.
הסר בס מן המרינדה, השלכת המרינדה. שיפוד בס ים, ואז גריל או צלייה, פונה מדי פעם, 5 דקות או עד פתיתי בס ים עם מזלג.
מגישים בס ים עם פסטו וסלסה מנגו.