דג דקר מצופה פירורים
לוקוס מעוטר פירור עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 264 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, חמאה, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: דקר אפוי עם ציפוי פירור הדר כוסברה, צדפות מקופסות פירור, ו ריבס מעוטר פירור.
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1 1/4 כוסות.
מערבבים פירורים ו-5 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מערבבים בחמאה ומניחים בצד.
מערבבים מיונז ומיץ לימון 1 כף.
מניחים פילה על מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
מפזרים מלח, פלפל, ומיץ לימון שנותר.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על פילה; למעלה באופן שווה עם תערובת פירור.
אופים ב 400 במשך 12 עד 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו