דג דקר צלוי שלם עם שום, תפוחי אדמה ובייקון
לוקוס שלם צלוי עם שום, תפוחי אדמה, בייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 142 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 970 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוחי אדמה חדשים, מים, בצל פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: שום קלוי ופירה בייקון, תפוחי אדמה קלויים שום עם גבינה כחולה ובייקון, ו שמנת חמוצה פירה עם שום קלוי, חרדל דיז'ון ובייקון.
הוראות
לעטוף 4 רצועות בייקון סביב החלק הבשרני של כל דג, 1/2 אינץ ' זה מזה.
הכנס את השום ואת הקורנית באופן שווה מתחת לפרוסות בייקון. במידת הצורך, לאבטח את הבייקון עם קיסמים מעץ ספוג בעבר במים (כ 30 דקות) כדי למנוע את שריפת שלהם.
מניחים דגים בתבנית אפייה. להקיף עם תפוחי אדמה ובצל ולהוסיף את המים.
צולים את הדג בערך 28 דקות. הפעל, באמצעות 2 מריות, להיזהר לא לקרוע את העור, לצלות במשך 2 דקות יותר. הדג נעשה כאשר שיפוד מתכת מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הבשר יוצא חם למגע. אם יש צורך, להוסיף יותר מים לתבנית האפייה אם הוא הופך יבש לפני הדג מבושל.
להעביר את הדגים למגש הגשה ולהקיף עם הירקות. כפית מיצי פאן על כל ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי של סקייפול עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.