דג חמוץ מתוק
דגים מתוקים וחמוצים עשויים להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם קטשופ, שמן שומשום, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 55 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. וזה מצוין. נסו דג חמוץ מתוק, דג חמוץ מתוק, ו דג חמוץ מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים הליבוט לחתיכות בגודל ביס.
מניחים בקערה ערבוב ולשלב עם רוטב סויה ו 1 כף קמח.
בואו לעמוד במשך 30 דקות. בינתיים, שמן חום בטיגון עמוק או סיר כבד ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
חתיכות הליבוט מטוגנות עמוק עד חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר; להפריש.
עבור הרוטב, פלפל ירוק מטגן, בצל ואננס במחבת בינונית במשך 1 דקה. מערבבים מיץ אננס שמור, סוכר, קטשופ, מים, הנותרים 2 כפיות קמח, שמן שומשום, ומלח לפי הטעם. מבשלים עד מעובה, ערבוב מדי פעם.
מגישים, על ידי טבילה חתיכות הליבוט מטוגנות לרוטב, או לשפוך את הרוטב על הדגים.