דג חרב Involtini Alla Siciliana (מותאם מתוך The Babbo Cook)
Swordfish Involtini Alla Siciliana(מותאם מן הטבחית Babbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1807 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא לך על ידי בלוג Divas המקומי. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוטב עגבניות בסיסי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דג חרב a La Siciliana, Sirdfish Siciliana, ו ספגטי קון פסטו alla Siciliana.
הוראות
1
רוטב עגבניות בסיסי, ואז הוא עמוס בזיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ויין לבן. לתוך מחבת צלימת הרוטב הולך, ואחריו פילה דג חרב עם תערובת עשב טעים / לחם פירור. כל העניין נאפה יחד, ואז מוגש עם הרוטב על גבי הדג.פרה קדושה! הרוטב הזה הוא משהו לכתוב עליו הביתה! השילוב של צלפים מלוחים וזיתים, פתיתי צ ' ילי חריפים, דומדמניות מתוקות וצנוברים עשירים מעורר תגובת שרשרת של טעם שיגרום לך ללקק את הקערה שלך. דג החרב עם פירורי הלחם הוא גם לח להפליא ובשרני, והולך מדהים עם הרוטב. מאז הכנתי את המנה הזו כמה פעמים, והיא הופכת במהרה לאחת מהדקי הבית האהובים עליי.Swordfish Involtini Alla Siciliana (Adapted From The Babbo Cookbook)
זמן בישול: על 1 שעה (כולל ביצוע רוטב עגבניות בסיסי)Ingredts1 1/2 כוסות רוטב עגבניות בסיסי (ראה להלן)4 פילה דג חרב (בהיקף של כ 1/2 קילו)4 כפות oil1 זית כתית אקסטרה בתולה/2 כוס gaeta olives1/4 כוסות מלח ארוז קפלים, שטוף ו drained1 כפות פלפל אדום חם flakes2 כפות אגוזי אורן 1/4 כוס דומדמניות כוס יין לבן יבש wine1 כוס לחם טרי crs1/4 כוס צ ' ופטרוזיליה, כוס מלח, כוס פלפל אדום חם פלק, כוס מלח ופלפל אדום שטוח, כוס רוטב עגבניות pepperbasic (עושה 4 כוסות)1/4 כוס שמן זית כתית מעולה 1 בצל ספרדי, דק diced4 שיני שום, קלופים דקות3 כפות טימין טרי, קצוץ, או 1 כף תימא1 מיובשת/2 גזר בינוני, דק shredddded2 28 פחיות שרוט קלופים כל tomatoess
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל ספרדי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
דג חרב
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזיר
1-1/2 כוסות בירה
בלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
כדי להכין את רוטב העגבניות הבסיסי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לריכוך (8-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהגזר רך מאוד. למחוץ את העגבניות עם הידיים שלך (אני אוהב את החלק הזה!) ולהוסיף אותם ומיצי שלהם. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במלח. רוטב זה שומר על 1 שבוע במקרר 6 חודשים ב freezer.To הפוך את דג החרב, מחממים התנור ל 450 degrees.In מחבת חסינת תנור או מחבת צליה, משלבת 1/2 כוסות של רוטב העגבניות הבסיסי עם 2 כפות של שמן זית, הזיתים, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, אגוזי האורנים, דומדמניות והיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרב
דומדמניות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזיר
בלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
מניחים כל פיסת דגים במחבת חסינת תנור העליון עם כפית גדושה של תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך כ 10-12 דקות, או עד שכל חתיכה מבושלת through.To צלחת, מניחים חתיכת דג על צלחת וכפות את הרוטב על זה. תהנו!Source For Ingredtswild-דגים שנתפסו, בצל אורגני, שום אורגני, גזר אורגני, טימין אורגני, פטרוזיליה אורגנית שטוחה עלה ושמן זית המשימה המקומית מן השוק החקלאי הוליווד עגבניות כל קלופים, זיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ולחם יחזקאל (להכנת פירורי לחם) ממזונות מלאים
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוח
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שימורי עגבניות שלמות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דג חרב
דומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
ספר בישול
10
ספר הבישול של באבו מאת מריו בטאלי
11
זה ללא ספק, ספר הבישול האהוב עליי. בהשראת טיול Osteria Mozza ובעידוד של אח השף העליון שלי, רכשתי אותו יחד עם קבצים מצורפים פסטה שלי עבור מיקסר לעמוד שלי. מאז, אני מבשל סערה ואוהב כל דקה מזה! זה אוכל מרגש, מלא טעם, ונגיש לטבחית הביתית. נתתי את זה לאמא שלי, הדיווה המקורית, לכריסמטס, והיא גם אוהבת את זה. אולי אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול באוסטריה מוזא כל יום-אבל עכשיו אני יכול להביא את האוסטריה לבית שלי.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.