קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות91
מגזין

דג חרב Involtini Alla Siciliana (מותאם מתוך The Babbo Cook)

דג חרב Involtini Alla Siciliana (מותאם מתוך The Babbo Cook)
Swordfish Involtini Alla Siciliana(מותאם מן הטבחית Babbo עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה כ 121 גרם חלבון 93 גרם של שומן, וסך הכל 1807 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא לך על ידי בלוג Divas המקומי. אם יש לכם פתיתי פלפל, רוטב עגבניות בסיסי, גזר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: דג חרב a La Siciliana, Sirdfish Siciliana, ו ספגטי קון פסטו alla Siciliana.

הוראות

1
רוטב עגבניות בסיסי, ואז הוא עמוס בזיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ויין לבן. לתוך מחבת צלימת הרוטב הולך, ואחריו פילה דג חרב עם תערובת עשב טעים / לחם פירור. כל העניין נאפה יחד, ואז מוגש עם הרוטב על גבי הדג.פרה קדושה! הרוטב הזה הוא משהו לכתוב עליו הביתה! השילוב של צלפים מלוחים וזיתים, פתיתי צ ' ילי חריפים, דומדמניות מתוקות וצנוברים עשירים מעורר תגובת שרשרת של טעם שיגרום לך ללקק את הקערה שלך. דג החרב עם פירורי הלחם הוא גם לח להפליא ובשרני, והולך מדהים עם הרוטב. מאז הכנתי את המנה הזו כמה פעמים, והיא הופכת במהרה לאחת מהדקי הבית האהובים עליי.Swordfish Involtini Alla Siciliana (Adapted From The Babbo Cookbook)
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דג חרבדג חרב
דומדמניותדומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
משרת 4 אנשים
3
זמן בישול: על 1 שעה (כולל ביצוע רוטב עגבניות בסיסי)Ingredts1 1/2 כוסות רוטב עגבניות בסיסי (ראה להלן)4 פילה דג חרב (בהיקף של כ 1/2 קילו)4 כפות oil1 זית כתית אקסטרה בתולה/2 כוס gaeta olives1/4 כוסות מלח ארוז קפלים, שטוף ו drained1 כפות פלפל אדום חם flakes2 כפות אגוזי אורן 1/4 כוס דומדמניות כוס יין לבן יבש wine1 כוס לחם טרי crs1/4 כוס צ ' ופטרוזיליה, כוס מלח, כוס פלפל אדום חם פלק, כוס מלח ופלפל אדום שטוח, כוס רוטב עגבניות pepperbasic (עושה 4 כוסות)1/4 כוס שמן זית כתית מעולה 1 בצל ספרדי, דק diced4 שיני שום, קלופים דקות3 כפות טימין טרי, קצוץ, או 1 כף תימא1 מיובשת/2 גזר בינוני, דק shredddded2 28 פחיות שרוט קלופים כל tomatoess
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בצל ספרדיבצל ספרדי
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
דג חרבדג חרב
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
כדי להכין את רוטב העגבניות הבסיסי, מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד לריכוך (8-10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים במשך 5 דקות, עד שהגזר רך מאוד. למחוץ את העגבניות עם הידיים שלך (אני אוהב את החלק הזה!) ולהוסיף אותם ומיצי שלהם. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ולאחר מכן להנמיך את החום ומבשלים במשך 30 דקות. מתבלים במלח. רוטב זה שומר על 1 שבוע במקרר 6 חודשים ב freezer.To הפוך את דג החרב, מחממים התנור ל 450 degrees.In מחבת חסינת תנור או מחבת צליה, משלבת 1/2 כוסות של רוטב העגבניות הבסיסי עם 2 כפות של שמן זית, הזיתים, הצלפים, פתיתי הפלפל האדום, אגוזי האורנים, דומדמניות והיין. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ולאחר מכן להסיר מן החום ולהניח בצד.בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, פטרוזיליה, 2 כפות הנותרים של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. מתבלים כל חתיכה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרבדג חרב
דומדמניותדומדמניות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים כל פיסת דגים במחבת חסינת תנור העליון עם כפית גדושה של תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מעבירים את המחבת לתנור ואופים במשך כ 10-12 דקות, או עד שכל חתיכה מבושלת through.To צלחת, מניחים חתיכת דג על צלחת וכפות את הרוטב על זה. תהנו!Source For Ingredtswild-דגים שנתפסו, בצל אורגני, שום אורגני, גזר אורגני, טימין אורגני, פטרוזיליה אורגנית שטוחה עלה ושמן זית המשימה המקומית מן השוק החקלאי הוליווד עגבניות כל קלופים, זיתים, צלפים, פתיתי פלפל אדום, צנוברים, דומדמניות ולחם יחזקאל (להכנת פירורי לחם) ממזונות מלאים
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שימורי עגבניות שלמותשימורי עגבניות שלמות
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
דג חרבדג חרב
דומדמניותדומדמניות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
ספר בישול
10
ספר הבישול של באבו מאת מריו בטאלי
11
זה ללא ספק, ספר הבישול האהוב עליי. בהשראת טיול Osteria Mozza ובעידוד של אח השף העליון שלי, רכשתי אותו יחד עם קבצים מצורפים פסטה שלי עבור מיקסר לעמוד שלי. מאז, אני מבשל סערה ואוהב כל דקה מזה! זה אוכל מרגש, מלא טעם, ונגיש לטבחית הביתית. נתתי את זה לאמא שלי, הדיווה המקורית, לכריסמטס, והיא גם אוהבת את זה. אולי אני לא יכול להרשות לעצמי לאכול באוסטריה מוזא כל יום-אבל עכשיו אני יכול להביא את האוסטריה לבית שלי.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים2קילוגרםעגבניות שלמות קלופיםעגבניות שלמות קלופים2קילוגרםעגבניות שלמות קלופיםעגבניות שלמות קלופים11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק1זמן בישול: כשעה (כולל ביצוע רוטב עגבניות בסיסי)זמן בישול: כשעה (כולל ביצוע רוטב עגבניות בסיסי)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרדומדמניותדומדמניות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה, קצוצהפטרוזיליה שטוחה, קצוצה33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי, קצוץ, או 1 כף טימין מיובשטימין טרי, קצוץ, או 1 כף טימין מיובש33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'טימין טרי, קצוץ, או 1 כף טימין מיובשטימין טרי, קצוץ, או 1 כף טימין מיובש4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים Gaetaזיתים Gaeta1בצל ספרדי, קצוץ דקבצל ספרדי, קצוץ דק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול12 כפיות אבקת שוםפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף12 כפיות אבקת שוםפתיתי פלפל אדום חריףפתיתי פלפל אדום חריף4שרימפס וורידיםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום4שרימפס וורידיםמלח ופלפלמלח ופלפל591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזיםצלפים מלאים במלח, שטופים ומנוקזים4פילהפילה swordfish (בהיקף של כ 1 1/2 ק פילה swordfish (בהיקף של כ 1 1/2 ק " ג)4פילהפילה דג חרב (בהיקף של כ 1/2 קילו)פילה דג חרב (בהיקף של כ 1/2 קילו)4שרימפס וורידיםSwordfish Involtini Alla Siciliana (Adapted From The Babbo Cookbook)Swordfish Involtini Alla Siciliana (Adapted From The Babbo Cookbook)3551 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב עגבניות בסיסי (ראה להלן)רוטב עגבניות בסיסי (ראה להלן)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.