קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב חם עם רוטב קרם אבוקדו קוקוס מגניב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לך נקטר אגבה, אבוקדו, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, ו דג חרב בגריל ברוטב קארי קוקוס.

הוראות

1
מניחים את חלב הקוקוס, jalapeo, כוסברה, זנגביל, שום, מיץ ליים וגרידת, נקטר אגבה, ושמן זית בבלנדר.מחית פו עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקואחוז טקילה בלנקו
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את דג החרב בצלחת זכוכית רדודה ושופכים את תערובת הקוקוס עליהם, מכסים ומקררים ofr 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
חותכים גיליון של רדיד אלומיניום חובה כבדה עבור כל פיסת דגים כדי להקיף אותו לחלוטין בעת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר חתיכות דגים מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים כל חתיכה על גיליון נייר,
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מפזרים מלח ופלפל, ומעל עם עלה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
8
אטמו שקיות והניחו על תבנית האפייה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
אופים ב 232° במשך 8-10 דקות ולתת לשבת, עדיין עטוף בנייר כסף, על מגש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
בינתיים, לחמם את המרינדה הנותרים בסיר, להוסיף את השמנת או חצי וחצי, ואת האבוקדו. כאשר מחומם, לכבות את התנור מחית עם מערבל טבילה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
11
כדי לשרת: לחלק את הירוקים בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
12
הסר את הדגים מנות לחתוך חתיכות דקות. שים כל קבוצה של פרוסות על גבי הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
לטפטף את הרוטב על הדגים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
14
מגישים עם אורז ומקשטים עם מלפפון קצוץ ורוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.