דג חרב ים תיכוני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 378 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך סטייקים דג חרב, מרק עוף, פימיאנטו-זיתים ממולאים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דג חרב ממולא ים תיכוני, דג חרב ממולא ים תיכוני, ו דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בצל מטוגן בשמן חם במחבת או במחבת על חום בינוני 3 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
להוסיף שום, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 1 דקה. להפחית את החום נמוך; מערבבים יין, זיתים, צלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®
בלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריט
4
מניחים דגים על תערובת בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ממתק תמנון בריט
5
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 26 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.