דג חרב סיציליאנה
Sirdfish Siciliana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 295 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו זיתים של קלמטן, צימוקים, סטייקים של דג-חרב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בצימוקים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז עם צימוקים וקינמון כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזאת די טובה. נסו דג חרב a La Siciliana, קסאטה סיציליאנה, ו קסאטה סיציליאנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מפזרים דגים באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
מוסיפים דגים למחבת; מטגנים 5 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג או עד מידה הרצויה של doneness.
הסר דגים מהמחבת; לכסות ולשמור חם.
מחבת עם ספריי בישול; להוסיף אגוזים ושום למחבת. להתפצל ל-30 שניות.
מוסיפים 2 כפות צימוקים, מיץ תפוזים, זיתים קלמטה, ופלפל פעמון למחבת; מבשלים 1 דקה או עד שהנוזל מתאדה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.