דג חרב עם רוטב חמוץ מתוק
דג חרב עם רוטב חמוץ מתוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 479 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם עלי דפנה, אורגנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דג חרב חמוץ מתוק, דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, ו קבב דג-חרב חמוץ-מתוק בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, להשרות את הצימוקים במים חמים במשך 10 דקות; לנקז.
במחבת גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל, השום, צנוברים, צלפים, עלי דפנה, אורגנו ופלפל מרוסק ומבשלים מעל חום גבוה, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מתרכך קלות משחימים, כ 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהעגבניות נשברות מעט, כ-3 דקות.
מוסיפים את הצימוקים, חומץ וסוכר ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מתעבה, על 5 דקות יותר. השליכו את עלי המפרץ.
בכל אחד 2 מחבתות בינוניות, חום 1 כף שמן זית עד מנצנץ. מתבלים את דג החרב במלח ופלפל ומבשלים על אש גבוהה, מסתובבים מדי פעם, עד משחימים בחוץ ופשוט מבשלים דרך, כ 6 דקות. כפית את הרוטב על צלחות, העליון עם דג החרב ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.