קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות76
מגזין

דג חרב צלוי עם סלט מלפפונים שחור זית וחרדל צ'ייב יין אדום

דג חרב צלוי עם סלט מלפפונים שחור זית וחרדל צ'ייב יין אדום
דג חרב צלוי עם סלט מלפפונים שחור זית וחרדל צ'ייב יין אדום עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 40 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 715 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פילה דג-חרב, מלח, עלי אורגנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית נסו מלפפון, זית שחור וסלט מנטה, שומר צלוי עם רוטב זית שחור, ו יין ופטה זית שחור (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים ברביקיו עם אש חמה טובה. לשטוף וללטף דג חרב יבש.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2
בקערת ערבוב קטנה, לערבב רוטב עגבניות, סוכר, בלסמי, צ ' ילי ולתת לעמוד. לתוך קערה נוספת ערבוב, להוסיף זיתים gaeta מלפפון. עגבניות שזיף קובייה לקוביות 1/8 אינץ ' ולהוסיף תערובת מלפפון.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
הוסף 2 כפות שמן בתולה נוסף, 1 כף חומץ יין אדום 2 כפות עלים אורגנו ומערבבים היטב. לא עונה עד מוכן לשרת או ירקות ינבלו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
בבלנדר, מערבבים חרדל דיז ' ון, 1/2 כוס שמן זית כתית נוספת ו 6 כפות חומץ יין אדום עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
הסר ומערבבים עירית קצוצה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
6
מברישים סטייקים עם רוטב ברביקיו ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים 3 דקות בצד הראשון ומתהפכים. כפית 1 אונקיית רוטב ברביקיו על כל סטייק ולסיים בישול מבלי להפוך על 4 דקות יותר. בינתיים, לחלק סלט מלפפון בין 4 צלחות. כאשר דג החרב הוא סיים, להישען סטייק אחד על כל צלחת על סלט.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
7
טפטוף עם רוטב צ ' ייב ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מטגנים את הבצל והשום בשמן הזית על חום בינוני עד שקוף, אבל לא חום (כ 10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
מוסיפים את הקורנית והגזר ומבשלים 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
10
מוסיפים את העגבניות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום רק מבעבע, ערבוב מדי פעם במשך 30 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
11
מגישים מיד, או להפריש לשימוש נוסף. הרוטב יכול להיות בקירור עד שבוע אחד או קפוא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה

מרכיבים

22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קרוע דקגזר, קרוע דק11 כף אורגנו מיובשפתיתי צ'ילי חמיםפתיתי צ'ילי חמים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעירית קצוצהעירית קצוצה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'מלפפונים אנגליים (1 ארוך אחד), פרוסמלפפונים אנגליים (1 ארוך אחד), פרוס22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין טרי (או 2 כפות מיובשים)טימין טרי (או 2 כפות מיובשים)4ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים כמו גיידהזיתים שחורים כמו גיידה1בצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץבצל ספרדי, לחתוך לקוביות 1/4 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי אורגנו טרייםעלי אורגנו טריים2עגבניות שזיף, גזע הוסרעגבניות שזיף, גזע הוסר11 כף אורגנו מיובש1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4שרימפס וורידיםמלח, לפי הטעםמלח, לפי הטעם4שרימפס וורידיםמלח ופלפל לפי הטעםמלח ופלפל לפי הטעם22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה דג חרב (סטייקים), על 1 אינץ ' עבהפילה דג חרב (סטייקים), על 1 אינץ ' עבה2קילוגרםעגבניות, כתוש מעורבב היטב עם המיצים שלהםעגבניות, כתוש מעורבב היטב עם המיצים שלהם85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שמן זית כתיתשמן זית כתית

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.