קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine
דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine הוא A pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 916 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. סעו לחנות וקחו לכם ממרח ושקדים, 10oz lake pontchartrain פורל, פטרוזיליה טרייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון גארני של ג'ון בש, מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 F.To ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית 1/2 אינץ'.פילה פורל העונה עם מלח, פלפל, תיבול קריאולית. לדלות פורל בקמח ולנער עודף. ואז לשים פורל בחמאה, ושוב בקמח; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פילה פורלפילה פורל
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פורלפורל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מניחים דגים במחבת עם שמן חם ומבשלים משני הצדדים עד חום לחלוטין, על 5-7 דקות לכל צד. אם פורל עבה ולא מבושל לחלוטין לאורך כל הדרך, לסיים אותם בתנור שחומם מראש, בישול לכמה minutes.To עוד מחבת חתוכה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף חמאה. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה להשחים מעט בצדדים, מוסיפים שקדים, מיץ לימון ופטרוזיליה. המשך להעביר חמאה סביב במחבת עד שקדים יש השחמה, על 3-4 דקות. רוטב העונה עם מלח ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים כל פילה פורל על צלחת וכפית רוטב amandine בנדיבות מעל.* השף בש ממליץ על התבלינים של פול פרודום או זטריין.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו