דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine
דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine הוא A pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 916 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. סעו לחנות וקחו לכם ממרח ושקדים, 10oz lake pontchartrain פורל, פטרוזיליה טרייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון גארני של ג'ון בש, מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350 F.To ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית 1/2 אינץ'.פילה פורל העונה עם מלח, פלפל, תיבול קריאולית. לדלות פורל בקמח ולנער עודף. ואז לשים פורל בחמאה, ושוב בקמח; לנער את עודף.
מניחים דגים במחבת עם שמן חם ומבשלים משני הצדדים עד חום לחלוטין, על 5-7 דקות לכל צד. אם פורל עבה ולא מבושל לחלוטין לאורך כל הדרך, לסיים אותם בתנור שחומם מראש, בישול לכמה minutes.To עוד מחבת חתוכה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף חמאה. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה להשחים מעט בצדדים, מוסיפים שקדים, מיץ לימון ופטרוזיליה. המשך להעביר חמאה סביב במחבת עד שקדים יש השחמה, על 3-4 דקות. רוטב העונה עם מלח ולהסיר מהחום.
מניחים כל פילה פורל על צלחת וכפית רוטב amandine בנדיבות מעל.* השף בש ממליץ על התבלינים של פול פרודום או זטריין.