קושירגיל
מוכן ב23 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine

דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine
דג טרוטה מנוקד בלואיזיאנה של ג'ון בש Amandine הוא A pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 916 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 23 דקות. סעו לחנות וקחו לכם ממרח ושקדים, 10oz lake pontchartrain פורל, פטרוזיליה טרייה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו מתכון גארני של ג'ון בש, מתכון מרק mussel & Chard שוויצרי של ג'ון בש, ו פורל Amandine (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 F.To ברזל יצוק או מחבת תחתית כבדה מעל חום בינוני, מוסיפים שמן זית 1/2 אינץ'.פילה פורל העונה עם מלח, פלפל, תיבול קריאולית. לדלות פורל בקמח ולנער עודף. ואז לשים פורל בחמאה, ושוב בקמח; לנער את עודף.
מרכיבים שתצטרך
10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות10 עד 12 שרימפס גדולים (ספירה של 21 עד 25), קלופים וחסרי עורקים, עם זנבות
פילה פורלפילה פורל
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
פורלפורל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים דגים במחבת עם שמן חם ומבשלים משני הצדדים עד חום לחלוטין, על 5-7 דקות לכל צד. אם פורל עבה ולא מבושל לחלוטין לאורך כל הדרך, לסיים אותם בתנור שחומם מראש, בישול לכמה minutes.To עוד מחבת חתוכה מעל חום בינוני-גבוה, להוסיף חמאה. כאשר החמאה נמסה לחלוטין ומתחילה להשחים מעט בצדדים, מוסיפים שקדים, מיץ לימון ופטרוזיליה. המשך להעביר חמאה סביב במחבת עד שקדים יש השחמה, על 3-4 דקות. רוטב העונה עם מלח ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מניחים כל פילה פורל על צלחת וכפית רוטב amandine בנדיבות מעל.* השף בש ממליץ על התבלינים של פול פרודום או זטריין.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה