קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות8
מגזין

דג כחול אפוי

דג כחול אפוי
Bluefish אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 141 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 365 אוהדים. אם יש לכם לימון, כמה גבעולים של עשבי תיבול כגון טרגון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג כחול צלוי שלם, מרק דגים כחלחל, ו Bluefish En Papillote.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
חותכים חתיכת רדיד גדול מספיק כדי לצרף את פילה bluefish. (אתה יכול להכפיל שכבת רדיד אם אתה עובד עם רדיד דק).
מרכיבים שתצטרך
פילה Bluefishפילה Bluefish
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את נייר הכסף במחבת צלייה. יש לשטוף את פילה bluefish ולמקם אותו במרכז הסכל, צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
פילה Bluefishפילה Bluefish
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מוסיפים מלח, פלפל, פרוסות לימון, חמאה, עשבי תיבול: 
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
5
להניח שכבה של פרוסות לימון דקות על גבי פילה. מסדרים טפיחות חמאה לאורך החלק העליון של הפילה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
6
להניח כמה גבעולים של עשבי תיבול טריים על גבי פרוסות חמאה ולימון.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
7
הוסף יין לבן ומיץ לימון, חבילת נייר כסף חותם: ליצור צורה סירה עם רדיד סביב הדגים, כך הנוזל לא לדלוף החוצה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
יוצקים יין לבן על הדג, ומפזרים מיץ לימון. Crimp הקצוות של נייר יחד כך שהם אטומים יחסית.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1
מניחים בתנור 177° (או שאתה יכול לשים את חבילת רדיד על הגריל) ואופים במשך 15 עד 20 דקות בערך, עד הדג מבושל דרך אטום.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
הגשה: בזהירות להרים את הפילה מן הנייר ולמקם על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
יוצקים את נוזל הבישול על הדגים כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Bluefish ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.