דג כחול אפוי
Bluefish אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 141 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 365 אוהדים. אם יש לכם לימון, כמה גבעולים של עשבי תיבול כגון טרגון, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג כחול צלוי שלם, מרק דגים כחלחל, ו Bluefish En Papillote.
הוראות
חותכים חתיכת רדיד גדול מספיק כדי לצרף את פילה bluefish. (אתה יכול להכפיל שכבת רדיד אם אתה עובד עם רדיד דק).
מניחים את נייר הכסף במחבת צלייה. יש לשטוף את פילה bluefish ולמקם אותו במרכז הסכל, צד העור למטה.
מוסיפים מלח, פלפל, פרוסות לימון, חמאה, עשבי תיבול:
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.
להניח שכבה של פרוסות לימון דקות על גבי פילה. מסדרים טפיחות חמאה לאורך החלק העליון של הפילה.
להניח כמה גבעולים של עשבי תיבול טריים על גבי פרוסות חמאה ולימון.
הוסף יין לבן ומיץ לימון, חבילת נייר כסף חותם: ליצור צורה סירה עם רדיד סביב הדגים, כך הנוזל לא לדלוף החוצה.
יוצקים יין לבן על הדג, ומפזרים מיץ לימון. Crimp הקצוות של נייר יחד כך שהם אטומים יחסית.
מניחים בתנור 177° (או שאתה יכול לשים את חבילת רדיד על הגריל) ואופים במשך 15 עד 20 דקות בערך, עד הדג מבושל דרך אטום.
הגשה: בזהירות להרים את הפילה מן הנייר ולמקם על צלחת הגשה.
יוצקים את נוזל הבישול על הדגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Bluefish ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.