דג מבושל בעלים של בננה עם עגבניות וגואז'ילו צ'יליס
דגים מבושלים עלי בננה עם Tomatillos ו Guajillo Chilis נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 312 קלוריות. גשו לסופר וקנו כרישה, גרידת ליים, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דגים מאודים בעלים של בננה, בומביי דגים מאודים עלי בננה, ו דג צלוי לימון עם עלי בננה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי טוסט צ 'ילי guajillo, לשפוך שמן לתוך מחבת סאוט קטן, על 1 אינץ' עמוק. כאשר השמן חם במקום צ ' ילי במחבת, להפוך אותו לאחר כמה שניות, טוסט כל הצדדים. יש מלקחיים ביד, כי הם ילכו קלוי לשרוף מהר מאוד! מניחים בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. ברגע שהוא מקורר, להסיר ולהשליך את האדים את הזרעים, לחתוך אותו לריבועים 1.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילו
1 כוס שום קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוצים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לשטוף את הדג מבפנים ומבחוץ ולייבש ללטף. לעשות שלושה עד ארבעה חתכים אלכסוניים עמוקים בכל צד של הדג. באופן חופשי מתבלים את הדגים במלח ופלפל, מבפנים ומבחוץ. למרוח את גרידת הסיד וכמון על כל הדגים, כמו גם, כדי לוודא לקבל אותו לתוך החתכים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
4
מניחים שתי חתיכות של רדיד אלומיניום זה לצד זה על משטח העבודה שלך. אם אתה משתמש עלים בננה, למקם אותם חופפים, על גבי רדיד. יהיה קל יותר לעבוד איתם אם תסיר את צלע העלה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים את הדג על גבי העלים באלכסון.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
6
מתבלים את הטומטילו והכרישה במלח, ואז ממלאים חצי מהטומטילו, הכרישות והגואגילו ו-1 כף חמאה בתוך הדג. מעל הדג עם החצי הנותר של החומרים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאס
פלפל גואחילו
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
בחוזקה לעטוף את העלים סביב הדגים. לבסוף, לעטוף את נייר הכסף סביב הדגים, תוחב את הקצוות כדי לאטום את החבילה היטב.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
אופים על תבנית אפייה במשך 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
המצגת היא תלוי בך אני רוצה להסיר את נייר הכסף ולמקם את הדג עטוף עלה בננה על מגש, לחשוף אותו פילה אותו השולחן. לחלופין, אתה יכול למקם ריבוע קטן של עלה בננה על כל צלחת פילה ולהגיש אותו מהמטבח על צלחות בודדות. בכל דרך שאתה חותך אותו, ערימת tomatillos, כרישה ו chilis על גבי כל פילה, כפית את המיצים מעל תלולית של טוב ומגישים עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננה
סיד טריז
כמו פפיטאס
1 כוס שום קצוץ
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות פינוט גרי סקייפול. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.