דג מטוגן ברוטב עשבי מרוקאי
דג מטוגן ברוטב עשב מרוקאי הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 827 קלוריות, 86 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 12 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, הליבוט, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 81%. נסו דג מטוגן ברוטב עשבי מרוקאי, בוריטוס מרוקאי ברוטב טחינה, ו שיפודי עוף מרוקאי עם רוטב עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון או בלנדר טהור כוסברה, פטרוזיליה, שום, מיץ לימון, פפריקה, כמון, קאיין, 3 כפות שמן, מלח ופלפל כדי taste.In מחבת חום 1 אינץ ' של השמן הנוסף כדי 191° על מדחום שומן עמוק, לדלות את הדגים בקמח, לנער את העודף, ובשמן לטגן אותו, הופך אותו פעם אחת, עבור 1-1/2 עד 2 דקות בכל צד, או עד שהוא מבושל דרך.
להעביר את הדג מגבות נייר לניקוז, לחלק אותו בין 2 צלחות, ולטפטף את הרוטב על זה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.