קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות17
מגזין

דג מטוגן קראלה-סגנון

דג מטוגן קראלה-סגנון
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. אם יש לכם סטייקים דגים בשר מוצק, קוקוס, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), קארי דגים קראלה (meen Molee), ו צ'יפס פומפרט בסגנון קראלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גרגרי פלפל, עלי קארי, זרעי שומר, זרעי כמון וקוקוס במחבת ברזל יצוק וטוסט על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים כורכום וטוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
3
לשפשף תערובת באופן שווה על דגים ולאפשר לו להשרות לפחות 20 דקות ועד 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
שמן חום במחבת לא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני נמוך. להחליק את הדגים בעדינות לבשל, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, חום עמוק, פתיתי בשר בקלות עם מזלג. הדג צריך להיות בצבע זהב עמוק כמעט חרוך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר, לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר, ומגישים מיד עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.