דג מטוגן קראלה-סגנון
מתכון זה מספק 2 מנות. עם 99 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 39 אוהדים. אם יש לכם סטייקים דגים בשר מוצק, קוקוס, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, נסו כרוב תוראן (בסגנון קראלה מוקפץ כרוב), קארי דגים קראלה (meen Molee), ו צ'יפס פומפרט בסגנון קראלה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרגרי פלפל, עלי קארי, זרעי שומר, זרעי כמון וקוקוס במחבת ברזל יצוק וטוסט על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה. אפשר לתערובת להתקרר.
מוסיפים כורכום וטוחנים במכתש ועלי או מטחנת תבלינים.
לשפשף תערובת באופן שווה על דגים ולאפשר לו להשרות לפחות 20 דקות ועד 3 שעות.
שמן חום במחבת לא מקל מעל חום בינוני עד מנצנץ. להפחית את החום בינוני נמוך. להחליק את הדגים בעדינות לבשל, מפנה פעם אחת, עד מבושל דרך, חום עמוק, פתיתי בשר בקלות עם מזלג. הדג צריך להיות בצבע זהב עמוק כמעט חרוך.
הסר, לנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר, ומגישים מיד עם פלחי סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.