קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

דג מטוגן שלם

דג מטוגן שלם
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? דג מטוגן שלם יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא את אולד ביי, דגים, מלח ים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו דג אדום מטוגן, דג מטוגן במחבת, ו דגים מטוגנים ללא שמן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תייבש את הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2
מערבבים את הקמח עם הבחירה של אבקת תיבול. לזרוק את הדגים עם הקמח, ולאחר מכן לנער את הדגים כדי להסיר עודף קמח. הגדר את הדג על צלחת גדולה או תבנית אפייה. שמור את תערובת הקמח הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
קו צלחת עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
4
מחממים את השמן בטיגון עמוק או ווק ל 375 F.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
כמו שמן מתחמם, לזרוק את הדגים שוב את תערובת הקמח ולנער שוב כדי להסיר את עודף הקמח.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הדג לשמן החם, ומבשלים רק כמה דגים בבת אחת, כך שטמפרטורת השמן לא יורדת נמוך מדי. מטגנים עד הדג הם חום זהוב, 2 עד 4 דקות בהתאם לגודל של הדג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מסננים את הדגים על מגבות הנייר, ולאחר מכן להעביר את הדגים לצלחת ההגשה שלך ומפזרים מלח ים. לאכול מיד עם טריזי לימון וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.