קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות89
מגזין

דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות

דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות
דג מלך אפוי/ בקלה ברוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 167 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 1 . לך לחנות ותביא את גארם מסאלה, זרעי חרדל, אומצות בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו דג אפוי עם עגבניות וחרסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולייבש את פרוסות הדגים.להשרות את הדגים עם מלח, כורכום ואבקת צ ' ילי במשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
כורכוםכורכום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
2
חום 2 שמן tbslp מעל חום בינוני וכאשר חם לשים בשומר זרעי חרדל ברגע זרעי חרדל פופ להוסיף את הבצל ואת השום ואת שורש זנגביל
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
3
לטגן עד הבצלים הם חום בהיר.לאחר מכן מוסיפים את 2 כפית כמון ואת הצ ' ילי הירוק.מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות (ואת הנוזל שלהם-עבור עגבניות משומר), את שאר הכמון ואת מסאלה garam.מרתיחים ולאחר מכן מבשלים מכוסה במשך 15 דקות על נמוך.תנור חימום עד 180C
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימוריםעגבניות שימורים
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים קצת יותר שמן במקל שאינו וכאשר חם לשים את פרוסות הדגים ופשוט חום את כל הסטייקים משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
שים את הדג בתבנית אפייה.עכשיו פשוט לשפוך את הרוטב מעל ואופים חשופים במשך 15 דקות או עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.