דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות
דג מלך אפוי/ בקלה ברוטב עגבניות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 167 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 1211 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת המתכון pescatarian מגישה 1 . לך לחנות ותביא את גארם מסאלה, זרעי חרדל, אומצות בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה של Recipezaar כולל מאווררים 1. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו דג מלך אפוי / בקלה ברוטב עגבניות, דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם ), ו דג אפוי עם עגבניות וחרסה (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף ולייבש את פרוסות הדגים.להשרות את הדגים עם מלח, כורכום ואבקת צ ' ילי במשך 1/2 שעה.
חום 2 שמן tbslp מעל חום בינוני וכאשר חם לשים בשומר זרעי חרדל ברגע זרעי חרדל פופ להוסיף את הבצל ואת השום ואת שורש זנגביל
לטגן עד הבצלים הם חום בהיר.לאחר מכן מוסיפים את 2 כפית כמון ואת הצ ' ילי הירוק.מערבבים ולאחר מכן מוסיפים את העגבניות (ואת הנוזל שלהם-עבור עגבניות משומר), את שאר הכמון ואת מסאלה garam.מרתיחים ולאחר מכן מבשלים מכוסה במשך 15 דקות על נמוך.תנור חימום עד 180C
מחממים קצת יותר שמן במקל שאינו וכאשר חם לשים את פרוסות הדגים ופשוט חום את כל הסטייקים משני הצדדים.
שים את הדג בתבנית אפייה.עכשיו פשוט לשפוך את הרוטב מעל ואופים חשופים במשך 15 דקות או עד הדג מבושל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.