דג סוליה אפוי ממש קל עם מוצרלה ועגבניות
זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. אם יש לכם עגבניות, אורגנו, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. מתכונים דומים: דג סוליה אפוי ממש קל עם מוצרלן ועגבניות, דג סוליה מטוגן במחבת קלה עם רוטב לימון-חמאה, ו סלט מוצרלה עגבניות קל.
הוראות
הגדר תנור ל 375 מעלות.חמאה (אין להשתמש בספריי בישול) צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'.יש לשטוף פילה דגים עם מים קרים לטפוח יבש עם מגבת נייר.מסדרים פילה בשכבה אחת בצלחת.
מפזרים גבינת מוצה גרוסה.למעלה עם פרוסות עגבניות.
אופים במשך 15 דקות, או עד דגים הוא "flakey" ומבושל (לא מעל לאפות fis).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.