דג סנדל איטלקי
דג סנדל איטלקי הוא דג סנדל ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. גשו לסופר וקנו חמאה, בזיליקום, אבקת שום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו דג הסנדל האיטלקי של אקדיה, דג סנדל בסגנון לואיזיאנה, ו סביצ'ה פלאונדר בסגנון פרואני מ' השולחן הדרומי החדש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מסדרים דג סנדל בתבנית אפייה בינונית. נקודה עם חמאה, מתבלים במלח ופלפל ומפזרים מיץ לימון. למעלה עם עגבניות, בזיליקום, ואבקת שום.
מכסים, ואופים 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד דגים הוא flaked בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.