דג סנדל אפוי עם שמיר וקרם צלפים
אם יש לך פלפל, שמיר, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו דג סנדל אפוי עם חמאת עשבי תיבול, שמיר-קרם קפר, ו מחווני עוגת סרטנים עם שמיר קרם (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פלפל ומלח באופן שווה על פילה.
מניחים דגים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 425 במשך 10 דקות; מפזרים באופן שווה עם שמיר.
אופים 2 דקות נוספות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
בעוד דגים אופים, לשלב שמנת חמוצה צלפים בקערה קטנה.
מניחים דגים על צלחת הגשה. לסחוט 1 טריז לימון על כל מנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו