קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו

דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו
דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 4227 קלוריות, 308 גרם חלבון ו 299 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בזיליקום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה, ו דג סנדל עם גבינת פרמזן.

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטו, לשים את הארטישוקים, עגבניות, צנוברים, שום, בזיליקום, ומלח במעבד מזון. מחית את החומרים תוך הוספת שמן זית לאט. שמור את הפסטו במיכל, לקרר אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
שלב את שתי הגבינות עם כף הקמח ולנער היטב בשקית zip העליון.שים חצי מתערובת הגבינה בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
הוסף את החצי השני כאשר השתמשת את המחצית הראשונה (מצאתי כי זה שומר את הגבינה מלקבל gummed למעלה).מקציפים קלות את חלבוני הביצה ושופכים לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים שתי כפות שמן במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.ללטף את פילה הסנדל יבש. למרוח את שני צידי הדגים בפסטו..
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברישים חלבונים על פני דגים מרושלים פסטו.טובלים את שני הצדדים של הדג בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מניחים שלושה פילה במחבת ומבשלים כארבע דקות.השתמש במרית דקה לא דביקה להפריד בעדינות כל קצוות גביני כי נמסו יחד.בזהירות להפוך את הפילה לצד השני ומבשלים כ 4 דקות נוספות (אם המחבת שלך פועלת חמה מאוד ייתכן שיהיה עליך לבשל רק שלוש דקות. הגבינה צריכה להיות בצבע חום זהוב.עבור המנה השנייה, לנגב את המחבת החוצה, להוסיף עוד שתי כפות של שמן ומבשלים כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

מרכיבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו