קושיבינוני
מוכן ב31 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו

דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו
דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 4227 קלוריות, 308 גרם חלבון ו 299 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בזיליקום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה, ו דג סנדל עם גבינת פרמזן.

הוראות

1
כדי להפוך את הפסטו, לשים את הארטישוקים, עגבניות, צנוברים, שום, בזיליקום, ומלח במעבד מזון. מחית את החומרים תוך הוספת שמן זית לאט. שמור את הפסטו במיכל, לקרר אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
שלב את שתי הגבינות עם כף הקמח ולנער היטב בשקית zip העליון.שים חצי מתערובת הגבינה בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
3
הוסף את החצי השני כאשר השתמשת את המחצית הראשונה (מצאתי כי זה שומר את הגבינה מלקבל gummed למעלה).מקציפים קלות את חלבוני הביצה ושופכים לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
4
מחממים שתי כפות שמן במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.ללטף את פילה הסנדל יבש. למרוח את שני צידי הדגים בפסטו..
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדרפילה פלאונדר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מברישים חלבונים על פני דגים מרושלים פסטו.טובלים את שני הצדדים של הדג בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
6
מניחים שלושה פילה במחבת ומבשלים כארבע דקות.השתמש במרית דקה לא דביקה להפריד בעדינות כל קצוות גביני כי נמסו יחד.בזהירות להפוך את הפילה לצד השני ומבשלים כ 4 דקות נוספות (אם המחבת שלך פועלת חמה מאוד ייתכן שיהיה עליך לבשל רק שלוש דקות. הגבינה צריכה להיות בצבע חום זהוב.עבור המנה השנייה, לנגב את המחבת החוצה, להוסיף עוד שתי כפות של שמן ומבשלים כמו קודם.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט

מרכיבים

241דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות ארטישוק ארוזים במים, מנוקזיםלבבות ארטישוק ארוזים במים, מנוקזים241דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.לבבות ארטישוק ארוזים במים, מנוקזיםלבבות ארטישוק ארוזים במים, מנוקזים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת asiago מגורדת היטבגבינת asiago מגורדת היטב1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1אוראו ממולאים כפוליםמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)2largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה פלאונדרפילה פלאונדר680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה פלאונדרפילה פלאונדר12 כפיות אבקת שוםקמחקמח12 כפיות אבקת שוםקמחקמח1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחוןשן שום, טחון1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, טחוןשן שום, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מרוסקתגבינת פרמזן מרוסקת33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום0חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום6עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, מנוקזותעגבניות מיובשות ארוזות בשמן, מנוקזות6עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, מנוקזותעגבניות מיובשות ארוזות בשמן, מנוקזות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו