דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 4227 קלוריות, 308 גרם חלבון ו 299 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 31 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם מלח, בזיליקום, צנוברים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג סנדל ארטישוק פסטו עם קרום אסיאגו, אספרגוס, ארטישוק התינוק, פסטו גבינת עיזים קיש עם קרום קינואה, ו דג סנדל עם גבינת פרמזן.
הוראות
1
כדי להפוך את הפסטו, לשים את הארטישוקים, עגבניות, צנוברים, שום, בזיליקום, ומלח במעבד מזון. מחית את החומרים תוך הוספת שמן זית לאט. שמור את הפסטו במיכל, לקרר אם לא באמצעות מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 חסה רומאנית לב קטנה, קצוצה
סטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
שלב את שתי הגבינות עם כף הקמח ולנער היטב בשקית zip העליון.שים חצי מתערובת הגבינה בצלחת פאי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3
הוסף את החצי השני כאשר השתמשת את המחצית הראשונה (מצאתי כי זה שומר את הגבינה מלקבל gummed למעלה).מקציפים קלות את חלבוני הביצה ושופכים לצלחת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מחממים שתי כפות שמן במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד מנצנץ.ללטף את פילה הסנדל יבש. למרוח את שני צידי הדגים בפסטו..
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדר
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריט
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מברישים חלבונים על פני דגים מרושלים פסטו.טובלים את שני הצדדים של הדג בתערובת הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ממתק תמנון בריט
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
מניחים שלושה פילה במחבת ומבשלים כארבע דקות.השתמש במרית דקה לא דביקה להפריד בעדינות כל קצוות גביני כי נמסו יחד.בזהירות להפוך את הפילה לצד השני ומבשלים כ 4 דקות נוספות (אם המחבת שלך פועלת חמה מאוד ייתכן שיהיה עליך לבשל רק שלוש דקות. הגבינה צריכה להיות בצבע חום זהוב.עבור המנה השנייה, לנגב את המחבת החוצה, להוסיף עוד שתי כפות של שמן ומבשלים כמו קודם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.