דג סנדל ממולא עם נענע פריך וג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג סנדל ממולא עם מנטה פריך וג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, ג'ינג'ר, יוגורט חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו חזיר מבושל אדום עם ג'ינג'ר, אמנון מצופה בוטנים עם ג'ינג'ר מסולסל ובצל בצל ירוק, ו דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לשלב את השום, סראנו צ ' ילה, כוסברה ונענע קצוץ. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
תחתוך כיס 3 על 1 1/2 אינץ ' רדוד בצד הרחב של כל פילה דג סנדל. כפית 1 כפית של תערובת עשבי תיבול לתוך כל כיס.
בסיר קטן מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את השמנת, היוגורט ותערובת העשב הנותרת ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, כ -3 דקות.
במחבת גדולה, מחממים את 1 כף שמן צמחי.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה ופריך, כ -30 שניות. להטות את המחבת ולהעביר את הזנגביל לצלחת באמצעות כף מחורצת.
מוסיפים את עלי הנענע למחבת ומבשלים עד קריספ, כ -10 שניות.
תוסיף את המנטה לג ' ינג ' ר.
באותו מחבת, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי. מתבלים את הסנדל במלח ופלפל. לדלות 2 פילה בקמח ולנער את העודף. מטגנים את הסנדל מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב, 3 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה גדולה וחוזרים עם פילה הסנדל הנותר.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור כדי לחמם את הדגים.
מחממים את רוטב קרם הערווה ומתבלים במלח. כפית את הרוטב על צלחות ולהגדיר את פילה סנדל על גבי. פזר את הג ' ינג ' ר המטוגן ואת נענע על הדגים ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.