תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג סנדל ממולא עם מנטה פריך וג'ינג'ר. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו כוסברה, ג'ינג'ר, יוגורט חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו חזיר מבושל אדום עם ג'ינג'ר, אמנון מצופה בוטנים עם ג'ינג'ר מסולסל ובצל בצל ירוק, ו דג סנדל עלום עם מנטה Beurre Blanc (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה, לשלב את השום, סראנו צ ' ילה, כוסברה ונענע קצוץ. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
תחתוך כיס 3 על 1 1/2 אינץ ' רדוד בצד הרחב של כל פילה דג סנדל. כפית 1 כפית של תערובת עשבי תיבול לתוך כל כיס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פלאונדר
4
בסיר קטן מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מוסיפים את השמנת, היוגורט ותערובת העשב הנותרת ומבשלים מעל חום מתון עד מעובה מעט, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ופלים מיניאטוריים של וניל
6
הסר מהחום.
7
במחבת גדולה, מחממים את 1 כף שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את הג ' ינג ' ר בשכבה אחת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד להשחמה ופריך, כ -30 שניות. להטות את המחבת ולהעביר את הזנגביל לצלחת באמצעות כף מחורצת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את עלי הנענע למחבת ומבשלים עד קריספ, כ -10 שניות.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
תוסיף את המנטה לג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
11
באותו מחבת, חום 1/4 אינץ ' של שמן צמחי. מתבלים את הסנדל במלח ופלפל. לדלות 2 פילה בקמח ולנער את העודף. מטגנים את הסנדל מעל חום בינוני גבוה עד חום זהוב, 3 דקות לכל צד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.