דג סנדל צלוי עם זיגוג פרמזן" קיסר"
דג סנדל צלוי עם זיגוג "קיסר" פרמזן נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 418 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, רוטב ווסטרשייר, גרידת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו דג סנדל צלוי (כל כך קל!), דג סנדל צרפתי צלוי, ו לימון שום צלוי עם תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מיקום מתלה 4 אינץ ' מאלמנט החום ולחמם את broiler על גבוה. קל העונה שני הצדדים של פילה עם מלח ופלפל. הגדר פילה לפניך, צד עור למעלה, ומתחיל בקצה הצר, לגלגל את הפילה. חזור עם שאר הפילה. לרסס מחבת מטאטא עם תרסיס בישול לא מקל. סדר את לחמניות הסנדל, צד התפר למטה, במחבת. לצלות עד צמרות הם משחימים קלות, 7 עד 8 דקות. בינתיים, לטאטא את המיונז, פרמזן, גרידת לימון ומיץ, ווסטרשייר, ושום בקערה קטנה. מתבלים עם פלפל לפי הטעם. כאשר צמרות הפילה הן השחמה קלות, להסיר את הדג מן המטגן.
מורחים כמויות שוות של תערובת המיונז על החלק העליון של כל פילה. חזור אל broiler עד ציפוי זהוב חום מבעבע, 1-1/2 עד 2 דקות.
מעבירים את הפילה לארבע צלחות ארוחת ערב ומפזרים את הפטרוזיליה.
בהתבסס על שש מנות, קלוריות
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.