דג פלורנטין עם רוטב לימון
דג פלורנטין עם רוטב לימון הוא pescatarian ומספק כ 40 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 27 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם פילדלפיה chive & בצל גבינת שמנת להפיץ, תרד, קרם knudsenוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Kraftrecipes.com יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. נסו פלורנטין דגים, אריזת נייר פלורנטין, ו אריזת נייר פלורנטין לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מוסיפים למחבת גדולה; מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה 5 דקות. או רק עד שנבל.
מקום במסננת; לחץ כדי להסיר נוזל עודף.
מעבירים לקערה גדולה; מערבבים עם פירורי קרקר וממרח גבינת שמנת.
מניחים חצי מהדגים בתבנית אפייה משומנת 13x9 אינץ'; למעלה עם תערובת תרד וחתיכות דגים שנותרו.
אופים 15 עד 20 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מגישים עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס