דג פפריקה מעושן עם גזר
דג פפריקה מעושן עם גזר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גזר, שמן זית כתית מעולה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו דג פפריקה מעושן עם גזר, גזר קלוי עם פפריקה מעושנת, ו דגים מוכים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 1 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית כורכום בתחתית מחבת סאוט גדולה.
להניח את הכוסברה, גזר פרוס, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש (אופציונלי) בתחתית המחבת. פתיתי הפלפל חריפים מאוד, מוסיפים בזהירות. להפוך את החום בינוני נמוך כדי לחמם לאט את המים בתחתית המחבת.בעוד מחבת ה-saute מחממת, יוצקים 3 כפות שמן זית כתית מעולה למחבת nonstick גדולה.
תן לו להתחמם מעל בינוני עד חם רק מתחיל לעשן.בעוד שמן הוא חימום, העונה פילה דגים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל, ואז מפזרים אותם עם שכבה קלה של פפריקה מעושנת (על 1 כף סך).כאשר השמן חם, מניחים את פילה הדגים למחבת ולצמוח אותם במשך 2-3 דקות בכל צד עד קרום חום טפסים. כאשר שני הצדדים של הדג הם צרוב, להשתמש זוג מלקחיים כדי להעביר בעדינות את פילה דגים לתוך מחבת סאוט.
הנח אותם על גבי הכוסברה והגזר. הגבר את החום על מחבת ה "סאוט" עד שהנוזל יתחיל לרתוח. להפחית את החום בינוני ולאפשר תערובת להתבשל שנחשפו במשך 10-15 דקות, פילה basting לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם על ידי half.In קערה קטנה, לערבב יחד הנותרים 1/3 כוס שמן זית ו 1 כף של פפריקה מעושנת.
יוצקים את השמן מתובל על החלק העליון של פילה דגים, ציפוי אותם באופן שווה.
תן לדגים להתבשל חשפו במשך 20 דקות יותר,צליעה בתדירות גבוהה.דגים נעשים כאשר הנוזל מצטמצם לכרבע ממה שהיה במקור, הדג הפך אדום, והגזר רך.פילה העונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם אם תרצה.
מגישים עם גזר מבושל ורוטב מהמחבת, מעוטר בכוסברה טרייה. הולך נהדר על אורז, קינואה, או קוסקוס!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.