קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות25
מגזין

דג פפריקה מעושן עם גזר

דג פפריקה מעושן עם גזר
דג פפריקה מעושן עם גזר הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 300 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם גזר, שמן זית כתית מעולה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 69% המנה הזו מוצקה. נסו דג פפריקה מעושן עם גזר, גזר קלוי עם פפריקה מעושנת, ו דגים מוכים בבירה עם מיונז פפריקה מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא יחד 1 1/2 כוסות מים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית כורכום בתחתית מחבת סאוט גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להניח את הכוסברה, גזר פרוס, שום, פתיתי פלפל אדום כתוש (אופציונלי) בתחתית המחבת. פתיתי הפלפל חריפים מאוד, מוסיפים בזהירות. להפוך את החום בינוני נמוך כדי לחמם לאט את המים בתחתית המחבת.בעוד מחבת ה-saute מחממת, יוצקים 3 כפות שמן זית כתית מעולה למחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
תן לו להתחמם מעל בינוני עד חם רק מתחיל לעשן.בעוד שמן הוא חימום, העונה פילה דגים בנדיבות משני הצדדים עם מלח ופלפל, ואז מפזרים אותם עם שכבה קלה של פפריקה מעושנת (על 1 כף סך).כאשר השמן חם, מניחים את פילה הדגים למחבת ולצמוח אותם במשך 2-3 דקות בכל צד עד קרום חום טפסים. כאשר שני הצדדים של הדג הם צרוב, להשתמש זוג מלקחיים כדי להעביר בעדינות את פילה דגים לתוך מחבת סאוט.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4
הנח אותם על גבי הכוסברה והגזר. הגבר את החום על מחבת ה "סאוט" עד שהנוזל יתחיל לרתוח. להפחית את החום בינוני ולאפשר תערובת להתבשל שנחשפו במשך 10-15 דקות, פילה basting לעתים קרובות, עד הנוזל מצטמצם על ידי half.In קערה קטנה, לערבב יחד הנותרים 1/3 כוס שמן זית ו 1 כף של פפריקה מעושנת.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
יוצקים את השמן מתובל על החלק העליון של פילה דגים, ציפוי אותם באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
תן לדגים להתבשל חשפו במשך 20 דקות יותר,צליעה בתדירות גבוהה.דגים נעשים כאשר הנוזל מצטמצם לכרבע ממה שהיה במקור, הדג הפך אדום, והגזר רך.פילה העונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הטעם אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים עם גזר מבושל ורוטב מהמחבת, מעוטר בכוסברה טרייה. הולך נהדר על אורז, קינואה, או קוסקוס!
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.