קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות98
מגזין

דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה

דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה
דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 534 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, צ'ילה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו, דגים מטוגנים עם עגבניות ותפוחי אדמה, ו דגים צלויים עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
שמן התחתון של מחבת צלייה גדולה מאוד. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת מעט במחבת; טפטוף עם שמן העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את העגבניות על תפוחי האדמה, טפטוף בשמן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
4
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 50 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים ופריכים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בינתיים, במכתש, להלום את השום, כמה שיני בכל פעם, עם קצת מלח עד מחית היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
6
מוסיפים את הצ ' ילה ואת הפאונד למשחה. להתמזג 1/4 כוס השמן ולהעביר את הדבק לקערה בינונית. מערבבים את הכוסברה, מיץ לימון, כמון, פפריקה ואת הנותרים 1/2 כוס שמן. מתבלים במלח. (לחלופין, למזג את כל המרכיבים רוטב שרמולה במעבד מזון מיני.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
לקצץ את צד העור של פילה דגים 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
8
מעבירים את פילה הדגים, צד העור למטה, אל גיליון אפייה גדול rimmed מעיל את הדגים עם חצי רוטב charmoula.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
10
כאשר תפוחי האדמה רכים, להגדיר את פילה דגים, צד העור למטה, על גבי העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ -12 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם שאר charmoula בצד.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.