דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 534 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. אם יש לך מיץ לימון, צ'ילה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 87% המנה הזו מעולה. נסו דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו, דגים מטוגנים עם עגבניות ותפוחי אדמה, ו דגים צלויים עם תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 47
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שמן התחתון של מחבת צלייה גדולה מאוד. מסדרים את תפוחי האדמה בשכבה חופפת מעט במחבת; טפטוף עם שמן העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
3
מורחים את העגבניות על תפוחי האדמה, טפטוף בשמן ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
4
אופים בשליש התחתון של התנור במשך 50 דקות, או עד שתפוחי האדמה רכים ופריכים בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
בינתיים, במכתש, להלום את השום, כמה שיני בכל פעם, עם קצת מלח עד מחית היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
6
מוסיפים את הצ ' ילה ואת הפאונד למשחה. להתמזג 1/4 כוס השמן ולהעביר את הדבק לקערה בינונית. מערבבים את הכוסברה, מיץ לימון, כמון, פפריקה ואת הנותרים 1/2 כוס שמן. מתבלים במלח. (לחלופין, למזג את כל המרכיבים רוטב שרמולה במעבד מזון מיני.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
נוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס שום קצוץ
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
לקצץ את צד העור של פילה דגים 3 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
8
מעבירים את פילה הדגים, צד העור למטה, אל גיליון אפייה גדול rimmed מעיל את הדגים עם חצי רוטב charmoula.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
בואו להשרות בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
10
כאשר תפוחי האדמה רכים, להגדיר את פילה דגים, צד העור למטה, על גבי העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
אופים בשליש העליון של התנור במשך כ -12 דקות, או עד הדג הוא רק מבושל דרך.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.