קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות95
מגזין

דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור

דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור
צריך ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית פסקאטרית? דג שלם פריך עם רוטב פלפל צ'יפוטלה צלוי באש עם אורז שחור יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מנה אחת מכילה 2193 קלוריות, 184 גרם חלבון, ו 80 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו קמח אורז, אורז, שעועית שחורה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -10 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 75%, המנה הזו מוצקה. מטבל שעועית שחורה חריפה עם פלפל אדום וצ'יפוטלה קלוי, צ'יפוטלה צלוי באש, ו דגים ברוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את הפלפלים, הצ ' יפוטלה, החומץ והדבש בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה. כשהמנוע פועל, מוסיפים לאט את השמן עד לתחליב ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.;
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שלב את השמנים בטיגון עמוק וחום ל 365 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2
מתבלים את הדג במלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
מניחים את הקמח על צלחת ומתבלים במלח ופלפל. מחפר את הדג משני הצדדים עם הקמח. מטגנים 2 דגים בכל פעם עד להזהבה, בערך 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מסננים על צלחת מרופדת במגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1
מניחים שעועית במים קרים ומביאים לרתיחה. מבשלים עד רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
מסננים את השעועית, מעל קערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מניחים את נוזל הבישול בסיר בינוני ומביאים לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מחממים שמן בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את האורז וזורקים לציפוי בשמן.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
דַק-דַק-
7
מוסיפים לאורז את נוזל הבישול החם ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים את התבנית ומבשלים 10 עד 12 דקות. מכבים את האש ונותנים לאורז לשבת במשך 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מוך עם מזלג. מקפלים פנימה את השעועית והכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קינג אסטייט דומיין פינו נואר. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר