דגים אפויים
דג אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 381 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לך פלפל, אבקת שום, סלמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: דגים אפויים, טום יאם דג אפוי, ו דגים אפויים.
הוראות
שים את הדג בתנור מתאים או צלחת מיקרוגל.לסחוט קצת מיץ לימון ושמן זית על גבי.להוסיף קצת פלפל שחור, עשבי תיבול ושום.ואז פשוט אופים על 170/190oc שלה לא כל כך חשוב.או מיקרוגל על חצי כוח עד שבאמת אתה רק רואה שהדגים מבושלים.אם יש לך זמן להשרות את הדגים מראש במקרר, כל טוב יותר, אבל זה לא כל כך חשוב.אתה מקבל נוזל ממש טוב עם זה כי ניתן לאכול עם תפוחי אדמה מאודים וירקות.גם טוב קר, במיוחד סלמון.עכשיו עשיתי את המתכון הזה עם בישול אפילו איטי יותר, אומר על 10% כוח במשך כ 30 דקות וזה נותן סלמון מבושל רך ויפה כי הוא גם קר טוב עם מיונז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.