דגים בגריל בסגנון ספרדי
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ומנה עיקרית pescatarian? דג בגריל בסגנון ספרדי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 634 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם פלפל קאיין, חומץ יין, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: ירקות בגריל בסגנון ספרדי עם פירורי לחם פיקדה, סנאפר בסגנון ספרדי בגריל עם עגבניות וסלסה זית ירוקה, ו דגים בגריל בסגנון יפני.
הוראות
מחממים גריל לגובה בינוני.
שלב 1 בצל פרוס, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, שום, פרוסות לימון, בצל ירוק, 1 1/2 כפות פפריקה, קאיין, רוזמרין, טימין ו 2 כפיות מלח בקערה גדולה. להפריש בטמפרטורת החדר, 1 שעה.
מורחים את הנותרים 3 בצל פרוס במחבת קלייה חד פעמית גדולה.
טפטוף עם 2 כפות שמן זית ומפזרים 1/2 כף פפריקה 1 כפית מלח.
שלב את 2 כפות הנותרים שמן זית ו 1/2 כף פפריקה בקערה קטנה. יש לשטוף את הדג ולייבש את הטפיחה. לשפשף בכל רחבי עם תערובת שמן זית-פפריקה. למלא את החלל סופר מלא עם תערובת בצל-עשב במרינדה, הוספת כל דבר שאינו מתאים למחבת הפנויה.
מברשת את הסורגים גריל בנדיבות עם שמן צמחי.
מפזרים את הדגים בצד אחד עם 1/2 כפית מלח; מניחים בצד מלח על הגריל ומבשלים עד חרוך על הקרקעית, 4 עד 5 דקות.
מפזרים 1/2 מלח כפית; בעדינות להעיף ולבשל עד הצד השני הוא חרוך, 4 עד 5 דקות יותר.
להעביר את הדגים לתבנית אפייה ולתת מנוחה, חשופה, 10 דקות. בינתיים, להעביר את המחבת הפנויה עם הבצל לגריל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתחילים לרכך, 8 עד 10 דקות.
הסר את המחבת עם הבצל ולהפחית את חום הגריל בינוני (אם באמצעות גריל פחם, לשבור את הגחלים כדי להפחית את החום).
הוסף את הדג למחבת, הבטן בצד למטה, מוודא שאתה לא לשפוך את המילוי (השתמש בידיים שלך כדי להחזיק אותו יחד). ברגע שהוא התיישב, לדחוף יותר בצל סביבו כדי לתמוך אותו.
מוסיפים 3/4 כוס מים למחבת; מניחים על הגריל, מכסים ומבשלים עד שהבשר אטום, מוצק ומעט קשקשי, 20 עד 25 דקות.
כדי לשרת, להשתמש בכפית גדולה כדי למשוך את הבשר מן העצמות-זה ייפול בקלות.
מגישים עם תערובת בצל בגריל.
דאף אמר לי לשמור את לחיי הדגים לחבר האהוב עליך בשולחן. הם מתוקים ורכים.