דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית ווניל
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? דגים בחבילות נייר עם כרישה, שומר, עירית, וניל יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שעועית וניל, נורת שומר, סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חם לבוש בטטה, שומר & חבילות פטה, סלמון מעושן חבילות עם שומר וסלט אגוז, ו דגים מאודים & פאק צ'וי חבילות (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים כרישה, שומר וגזר; מטוגנים 4 דקות או עד שהגזר פריך-מכרז.
מוסיפים מרק ורוטב סויה; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל מתאדה. מערבבים ב 3 כפות עירית ו 1 כף מיץ לימון.
חותכים 6 (14 אינץ') ריבועים של נייר קלף. מקפלים כל ריבוע לשניים; לפתוח כל אחד.
מניחים 1 תערובת ירקות כוס ליד קיפול של כל נייר.
מקום 1 פילה דגים על גבי תערובת ירקות; העליון עם 1/2 כפית עירית, 1/2 כפית מיץ לימון, ו 2 חתיכות שעועית וניל. קיפול נייר; חותם קצוות עם קפלים צרים.
מניחים מנות על כל אחד 2 דפי אפייה.
אופים ב 400 במשך 18 דקות או עד נפוחות ושחמות קלות, מסתובב גיליונות אפייה לאחר 9 דקות.
מניחים על צלחות, וחותכים פתוח.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.