דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 6658 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 712 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו בירה, פילה בקלה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זה ... יקר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחי אדמה ו חצי לאורכו, ואז לחתוך לאורכו לתוך 1/2 אינץ ' עבה פלחי, העברת כמו לחתוך קערה גדולה של קרח ומים קרים. תרגע 30 דקות.
שמן חום בסיר כבד 6 ליטר עמוק מעל חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 163° על מדחום. בעוד שמן הוא חימום, לנקז תפוחי אדמה לייבש ביסודיות עם מגבות נייר. מטגנים שליש תפוחי אדמה, ערבוב בעדינות, עד הקצוות הם רק זהובים, על 4 דקות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר טריות לנקז. מטגנים את שאר תפוחי האדמה ב-2 קבוצות, ומחזירים שמן ל-325 ° F בין קבוצות.
הסר שמן מחום ושמורה. תפוחי אדמה מגניבים, כ -25 דקות.
חום שמן על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 350 ° F. לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של תנור מחממים מראש ל 250 ° F.
מטגנים שוב תפוחי אדמה, ב 3 קבוצות, עד חום זהוב עמוק פריך, על 5 דקות לכל אצווה. להחזיר שמן 350°f בין קבוצות.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר טריות כמו מטוגן ולנקז בקצרה, ולאחר מכן לארגן שכבה 1 במחבת אפייה רדודה ולשמור חם בשליש העליון של התנור.
להגדיל את טמפרטורת השמן ל 375°f. לנפות 1 1/2 כוסות קמח לתוך קערה, ואז לטאטא בירה בעדינות עד רק בשילוב. מערבבים 1/4 כפית מלח.
מפזרים דגים משני הצדדים עם 3/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית, ואז לדלות הנותרים 1/2 כוס קמח, רועד מעל עודף. מעיל 4 חתיכות של דגים בבלילה, 1 בכל פעם, להחליק לתוך שמן כפי מצופה. דגים מצופים מטגנים, מתהפכים לעתים קרובות, עד זהב עמוק מבושל דרך, 4 עד 5 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת ומחממים בשליש התחתון של התנור, ואז מטגנים את שאר הדגים בקבוצות של 4, ומחזירים שמן ל-375°f בין קבוצות.
דגים וצ ' יפס העונה עם מלח.
צ ' יפס יכול להיות מטוגן בפעם הראשונה 3 שעות קדימה ונשמר, נחשף, בטמפרטורת החדר עד refrying.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.