קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות81
מגזין

דגים וצ'יפס ברוטב קארי

דגים וצ'יפס ברוטב קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דגים N' צ'יפס עם רוטב קארי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בקלה, אבקת קארי, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דגים וצ'יפס עם רוטב טבילה, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר, ו דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים 2 כפות שמן לסיר קטן ומטגנים את הבצלים על חום בינוני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום וממשיכים לטגן עד שהם מאוד ריחניים ושחומים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים את אבקת הקארי, כוסברה טחון, וקמח ומטגנים עד רווי בשמן וריחני.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
4
מוסיפים את הקטשופ והמניה ואז מקציפים, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה קצת.מטגנים את השבבים בפעם הראשונה
מרכיבים שתצטרך
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים על 3/4 " של שמן למחבת תחתית כבדה (ברזל יצוק אלה לעבוד נהדר), וחום על חום בינוני עד שהוא מגיע 325 מעלות F. בזהירות להוריד כמה תפוחי אדמה לתוך השמן ללא צפיפות המחבת. מטגנים עד שהם רפויים אבל לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומטגנים את שאר תפוחי האדמה.עבור דגים מוכים בירה
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל בקערה. שים על 1/2 C של התערובת למחבת רדודה או קערה ולאבק את הבקלה עם התערובת.כאשר השבבים נעשים, להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 degees F.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כָּתֵףכָּתֵף
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים 3/4 כפית אבקת אפייה לתערובת הקמח שאינה בשימוש בקערה ואז מוסיפים כ -1 ג של בירה קרה. בעדינות לערבב עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים), ולהוסיף עוד בירה אם התערובת נראית עבה מדי (צריך להיות כמו בלילת פנקייק עבה). טובלים את הבלילה, ציפוי ומאפשר כל עודף לטפטף ולמקם בשמן החם.מטגנים עד חום זהוב בצד אחד ואז להעיף ומטגנים עד חום זהוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
העברה למתלה תיל מצופה מגבת נייר וחזור עד שכל cod הוא מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
10
מפזרים מלח ים.מטגנים את השבבים בפעם השנייה
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
11
מוסיפים קומץ תפוחי אדמה לתוך השמן החם ומטגנים עד חום פריך וזהוב. חזור עד שכל השבבים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
דַק-דַק-
12
מפזרים מלח ים.צלחת תלולית של צ ' יפס, העליון עם חתיכת בקלה מטוגן ומגישים עם רוטב קארי טריז של לימון או חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב קארירוטב קארי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.