דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר
דגים בריאים & צ'יפס עם רוטב טרטר יכול להיות רק ללא גלוטן ו pescatarian מתכון שחיפשת. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 205 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. 449 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש תפוחי אדמה, צלפים, עלי פטרוזיליה, וגרידת לימון. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוגות דגים ברוטב טרטר, דגים וצ'יפס בריאים, ו טרטר טונה עם צ'יפס נורי.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
מורחים על תבנית אפייה בשכבה זוגית, אופים במשך 40 דקות עד השחמה פריך.
שים את הדגים בצלחת רדודה, מברשת קלות עם שמן, מלח ופלפל.
מפזרים חצי מיץ לימון, אופים עבור 12-15 דקות. לאחר 10 דקות מפזרים קצת פטרוזיליה וגרידת לימון כדי לסיים את הבישול.
בינתיים, לערבב את הצלפים, יוגורט, פטרוזיליה הנותרים ומיץ לימון יחד, להפריש עונה אם אתה רוצה. כדי לשרת, לחלק את הצ ' יפס בין צלחות, להרים את הדגים על הצלחות לשרת עם כפית של תערובת יוגורט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו