דגים טבולים הודיים עם צ'יפס חריף
כמה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: דגים טעימים וקלים, דגים אפויים חריפים וצ'יפס עם קטשופ קריאולי, ו דג בלילת בירה וצ'יפס חריף עם רוטב טרטר לימון-Habanero וחומץ סראנו.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
לזרוק צ ' יפס עם משחת קארי, חצי שמן וכמה תיבול על מגש אפייה, ואז לבשל 20 דקות על המדף העליון.
בינתיים, טוסט naan בטוסטר, ואז יז לפירורים במעבד מזון עם אבקת קארי.
הנח את הדג על מגש אפייה, מברשת עם שאר השמן, ואז לארוז את הפירורים על גבי טפטוף עם קצת שמן נוסף.
מעבירים את הצ ' יפס למדף תחתון ומבשלים את הדגים מעל במשך 10 דקות עד פריך וזהב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.