קושיבינוני
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דגים ים תיכוניים

דגים ים תיכוניים
דג ים תיכוני נטול גלוטן, ו pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 686 קלוריות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו זיתים, גבינת פרמזן, דגים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מדהים spoonacular של 90%. דגים ים תיכוניים, פילה דג ים תיכוני, ו מרק דגים ים תיכוני דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מטגנים את הקישואים והשום במחבת שרוססה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
לטגן עד הקישואים הוא crisp-tender.In צלחת אפייה 9x13 למקם את קישואים ושום באופן שווה בתחתית.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערךעד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מניחים את הדגים באופן שווה על top.In קערה קטנה מערבבים את חמשת המרכיבים הבאים ויוצקים על הדגים, מכסים היטב.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מניחים בתנור שחומם מראש 400 מעלות ואופים במשך 30 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מפזרים את הגבינה על כל המנה וחוזרים לתנור למשך 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.