קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות70
מגזין

דגים מאודים עם ליים וצ'ילה

דגים מאודים עם ליים וצ'ילה
דג מאודה עם ליים וצ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . אם יש לך גבעולי כוסברה בתוספת עלי כוסברה, סיד, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות מאודים עם חמאת ליים צ'ילה, ירקות מאודים עם חמאת ליים-צ'ילה, ו טקילה ליים פלק סטייק פהיטה סלט עם ויניגרט ליים צ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במכתש חימר, שום פאונד קל, cilantrostems, וצ ' ילי עם עלי עץ untila צורות להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
2
מוסיפים 2 כפות מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר ופלפל; מערבבים עם אספון לשלב. (לחלופין, דופק amini-מעבד עד צורות להדביק רופף.הניחו בצד את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
מניחים דגים על צלחת שיתאים את הספינה עם קצת מרחב תמרון; יוצקים דבק שמור על. בסיר רחב, מוסיפים מים לעומק של 1". מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מעבירים דגים בצלחת לאוניית קיטור. Setsteamer מעל סיר ושופכים מרק עוףדגים. כיסוי; דגים קיטור עד בבישולדרך, 12-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר דגים toa צלחת הגשה. מיצי כפית על insteamer צלחת מעל דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
טפטוף עם מיץ ליים, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
7
מקשטים עם פרוסות לימון ועלים cilantro.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
8
מגישים עם אורז מאודה.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.