דגים מאודים עם ליים וצ'ילה
דג מאודה עם ליים וצ'ילה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 74 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 565 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . אם יש לך גבעולי כוסברה בתוספת עלי כוסברה, סיד, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות מאודים עם חמאת ליים צ'ילה, ירקות מאודים עם חמאת ליים-צ'ילה, ו טקילה ליים פלק סטייק פהיטה סלט עם ויניגרט ליים צ'ילה (מתכונים דומים).
הוראות
במכתש חימר, שום פאונד קל, cilantrostems, וצ ' ילי עם עלי עץ untila צורות להדביק גס.
מוסיפים 2 כפות מיץ ליים, רוטב דגים, סוכר ופלפל; מערבבים עם אספון לשלב. (לחלופין, דופק amini-מעבד עד צורות להדביק רופף.הניחו בצד את הרוטב.
מניחים דגים על צלחת שיתאים את הספינה עם קצת מרחב תמרון; יוצקים דבק שמור על. בסיר רחב, מוסיפים מים לעומק של 1". מביאים לרתיחה.
מעבירים דגים בצלחת לאוניית קיטור. Setsteamer מעל סיר ושופכים מרק עוףדגים. כיסוי; דגים קיטור עד בבישולדרך, 12-15 דקות.
באמצעות 2 מריות גדולות, להעביר דגים toa צלחת הגשה. מיצי כפית על insteamer צלחת מעל דגים.
טפטוף עם מיץ ליים, אם תרצה.
מקשטים עם פרוסות לימון ועלים cilantro.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.