קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

דגים מבושלים בקלף עם מורלים, שום אביבי וקורנית

דגים מבושלים בקלף עם מורלים, שום אביבי וקורנית
דגים מבושלים בקלף עם Morels, שום האביב, טימין דורש כ 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 42 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 418 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור אביב. . אם יש לכם חמאה, שמן canolan, מלח ופלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו דגי אביב בקלף, דג זנגביל-שום קלף, ו סלמון ים תיכוני מבושל בקלף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים פטריות מורל במחבת יבשה מעל חום בינוני ומפזרים מלח ופלפל שחור. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הפטריות לשחרר את המיץ שלהם ואת המיץ מתאדה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פטריות מורלפטריות מורל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מפזרים פילה הליבוט עם מלח ופלפל שחור משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פילה הליבוטפילה הליבוט
4
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך ומבשלים את פילה הליבוט עד חום זהוב מבחוץ, כ -2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר דגים ממחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
לבשל ומערבבים שום scapes באותו מחבת נהג לבשל דגים עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Scapes שוםScapes שום
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מחבת מחום ומערבבים פטריות מורל וקורנית עם נופי שום עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מורלפטריות מורל
Scapes שוםScapes שום
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מקפלים פיסת נייר קלף במחצית לרוחב. השתמש במספריים כדי לחתוך צורת לב גדולה מאוד דמוי ולנטיין מתוך הנייר המקופל, גדולה ככל האפשר. חזור עם הקלף שנותר לעשות 4 צורות לב גדולות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מספריים מטבחמספריים מטבח
9
פתח את צורות הלב; מברשת בצד ימין של הלב עם שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
10
מניחים 1/4 תערובת פטריות מורל בצד שמאל (unoiled) חצי מכל לב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
מניחים פילה הליבוט על תערובת הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פילה הליבוטפילה הליבוט
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
12
מפזרים דגים עם מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
13
מקפלים את החצי הימני משומן של הלב על הדג. מקפלים על 1/4 אינץ ' של נייר קלף מעל, החל בקצה המעוגל, ולעבוד את הדרך עד לנקודה, מתקפל כמו שאתה הולך. מקפלים את הקצה על פעם שנייה כדי לצרף דגים ופטריות בצרור עם קצה כפול מקופל, אטום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
14
השאר על 1/4 אינץ ' של הנקודה התחתונה נפרש.
15
השתמש קש מוכנס לתוך החלק התחתון הפתוח כדי לפוצץ אוויר לתוך הצרור, מה שהופך אותו לנפח כמו בלון קטן. סובב את התחתית סגורה כדי לסגור את האוויר.
ציוד שתשתמש בו
שתיית קשיותשתיית קשיות
16
מניחים חבילות קלף על 2 דפי אפייה; אל תתנו לחבילות לגעת אחד בשני.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהדגים אינם שקופים יותר במרכז, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
18
כדי לשרת, צלחת כל חלק לחתוך בזהירות את הקלף כדי לחשוף את הדגים, פטריות, ומיצים. Bundle ישחרר קיטור חם כאשר נפתח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.