קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

דגים מושחרים

דגים מושחרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מושחרים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם יש לכם תיבול דגים מושחרים, פילה שפמנון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 41 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, דגים מושחרים, ו דגים מושחרים.

הוראות

1
מטבל פילה בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2
מפזרים 1 כפית תיבול באופן שווה על שני הצדדים של כל פילה. לחץ תיבול לתוך דגים, ומניח על נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
3
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה 10 דקות או עד עישון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים 2 פילה במחבת, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
להעביר פילה לצלחת הגשה; לכסות ולשמור על חם.
6
מסננים חמאה ממחבת, בזהירות לנגב עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מחבת חום 5 דקות או עד עישון.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מקום 2 פילה במחבת, הליך בישול חוזר. חזור עם שאריות 2 פילה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מגישים עם טריזי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
10
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול הקסם של השף פול פרודום תערובות קסם דג אדום מושחר לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
דג אדוםדג אדום

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו