דגים מושחרים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מושחרים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן אם יש לכם תיבול דגים מושחרים, פילה שפמנון, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב טריזי לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה מגולגלת כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 41 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תערובת תיבול מושחר ודגים מושחרים, דגים מושחרים, ו דגים מושחרים.
הוראות
מפזרים 1 כפית תיבול באופן שווה על שני הצדדים של כל פילה. לחץ תיבול לתוך דגים, ומניח על נייר שעווה.
מחממים מחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה 10 דקות או עד עישון.
מניחים 2 פילה במחבת, ומבשלים 4 דקות בכל צד או עד חרוך קלות.
להעביר פילה לצלחת הגשה; לכסות ולשמור על חם.
מסננים חמאה ממחבת, בזהירות לנגב עם מגבות נייר.
מחבת חום 5 דקות או עד עישון.
מקום 2 פילה במחבת, הליך בישול חוזר. חזור עם שאריות 2 פילה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול הקסם של השף פול פרודום תערובות קסם דג אדום מושחר לתיבול.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו