קושיקל
מוכן ב8 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דגים מטוגנים

דגים מטוגנים
דג מטוגן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך בירה, ביצה, קמח העלאת עצמי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 8 דקות. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), דגים מוכים בירה , ו דגים מטוגנים בבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את הבלילה על ידי ערבוב כל החומרים למעט דגים ושמן בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
2
הסר את העור ואת כל העצמות מן פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
3
יוצקים את השמן למחבת רחבה ועמוקה (השתמשנו ווק), להפעיל את החום בינוני לחמם את השמן ל 140c (אם אין לך מדחום, טיפה כמה טיפות של הבלילה לתוך השמן כאשר חם שלה, הבלילה צריכה מיד להתחיל מבעבע לעלות על פני השטח).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
שים את פילה הדגים לתוך קערת הבלילה ולערבב אותם סביב כך שהם כולם מכוסים לחלוטין. ואז, אחד בכל פעם, לבחור אותם בזהירות לשים אותם לתוך השמן, לוודא שאתה לא overcrowd המחבת (צריך להיות שפע של מקום סביב כל אחד, אז לעשות את זה בקבוצות במידת הצורך).מבשלים את הדג במשך כ 8 דקות, עד שהם בצבע חום זהוב בינוני. בזמן שהם מבשלים, להפוך אותם באופן קבוע ושחרר חלק הבלילה מהקערה על כל חתיכה (זה נותן לו מרקם מעניין).כאשר הדגים מבושלים, בזהירות להוציא אותו מן השמן ולשים אותו על כמה נייר מטבח כדי לנקז את השומן העודף (אם אתה מבשל את הדגים בקבוצות, לשים את הדגים המבושלים לתוך תנור 100c כדי להתחמם).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
לשרת. הגשנו אותו עם צ ' יפס, אפונה רכה משומרת ורוטב טרטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.