קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

דגים פראיים בקלף עם עשבי תיבול הקיץ

דגים פראיים בקלף עם עשבי תיבול הקיץ
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלף לא מיובש, גרידת לימון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. נסו דג סקווש לימון וקיץ אפוי בקלף, דג עטוף בקלף, ו דגים בנייר קלף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את השום, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מיני ולעבד עד עשבי תיבול קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את שמן הזית ומעבדים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
הוסף גרידת לימון ודופק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
5
מניחים כל פיסת דגים במרכז גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מורחים כף גדושה של תערובת עשבי תיבול על גבי כל פיסת דגים.הביאו 2 צדדים מנוגדים של הקלף יחד וקפלו. תמשיך לקפל את כל הדרך למטה עד שתגיע לדגים. לסובב את שני הקצוות של הקלף כך שזה נראה כמו עטיפת ממתק קשה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים כל מנה על תבנית אפייה ואופים במשך 12-15 דקות על בסיס עובי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר כל חבילה לצלחת ולהשתמש בזהירות בעת פתיחת האדים יהיה חם מאוד!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.