דגים פראיים בקלף עם עשבי תיבול הקיץ
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלף לא מיובש, גרידת לימון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. נסו דג סקווש לימון וקיץ אפוי בקלף, דג עטוף בקלף, ו דגים בנייר קלף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את השום, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מיני ולעבד עד עשבי תיבול קצוצים דק.
מוסיפים את שמן הזית ומעבדים עד לשלב טוב.
הוסף גרידת לימון ודופק פעם או פעמיים.
מניחים כל פיסת דגים במרכז גיליון קלף.
מורחים כף גדושה של תערובת עשבי תיבול על גבי כל פיסת דגים.הביאו 2 צדדים מנוגדים של הקלף יחד וקפלו. תמשיך לקפל את כל הדרך למטה עד שתגיע לדגים. לסובב את שני הקצוות של הקלף כך שזה נראה כמו עטיפת ממתק קשה.
מניחים כל מנה על תבנית אפייה ואופים במשך 12-15 דקות על בסיס עובי הדגים.
להעביר כל חבילה לצלחת ולהשתמש בזהירות בעת פתיחת האדים יהיה חם מאוד!
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.