קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

דגים פראיים בקלף עם עשבי תיבול הקיץ

דגים פראיים בקלף עם עשבי תיבול הקיץ
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם קלף לא מיובש, גרידת לימון, עלי נענע, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח unbleached אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קפה תות כקינוח. נסו דג סקווש לימון וקיץ אפוי בקלף, דג עטוף בקלף, ו דגים בנייר קלף (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים את השום, עשבי תיבול, מלח ופלפל בקערה של מעבד מזון מיני ולעבד עד עשבי תיבול קצוצים דק.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים את שמן הזית ומעבדים עד לשלב טוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
הוסף גרידת לימון ודופק פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
5
מניחים כל פיסת דגים במרכז גיליון קלף.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מורחים כף גדושה של תערובת עשבי תיבול על גבי כל פיסת דגים.הביאו 2 צדדים מנוגדים של הקלף יחד וקפלו. תמשיך לקפל את כל הדרך למטה עד שתגיע לדגים. לסובב את שני הקצוות של הקלף כך שזה נראה כמו עטיפת ממתק קשה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מניחים כל מנה על תבנית אפייה ואופים במשך 12-15 דקות על בסיס עובי הדגים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
להעביר כל חבילה לצלחת ולהשתמש בזהירות בעת פתיחת האדים יהיה חם מאוד!

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.