דגים פריכים עם הרוטב האהוב עלינו
דג פריך עם הרוטב האהוב עלינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, קרם knudsen, פילה אמנון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו דגים פריכים עם רוטב שמיר לימון, נגיסי דגים פריכים עם רוטב טרטר, ו דגים פריכים עם רוטב שמיר לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים. להכניס למקרר עד שיהיה מוכן לשימוש.
מערבבים גבינה וקמח בצלחת עוגה. לטבול דגים, פילה 1 בכל פעם, בתערובת גבינה, פונה באופן שווה מעיל שני הצדדים של כל אחד.
חום שמן וחמאה במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה עד החמאה נמסה.
הוסף 3 פילה דגים; לבשל 4 עד 5 דקות. בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר ממחבת; לכסות כדי להתחמם. חזור עם פילה דגים הנותרים.
מגישים עם תערובת שמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Santi Sortesele פינו Grigio. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.