דגים פריכים עם תירס חרוך ושמש זהב Salsan הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, שמן canolan, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ו סלט תירס חרוך או סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פילה דגים על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים 2 כפות של מיץ ליים וכמה צביטות של מלח. שים בצד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
חום 1 1/2 כפות של שמן קנולה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף גרעיני תירס, לזרוק היטב עם כף עץ, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה החוצה. מבשלים עד שמתחילים לחרוט בתחתית, כ -2 דקות. מערבבים היטב, ומבשלים עד תירס מתחיל char שוב, עוד 2 דקות. המשך תהליך עד תירס הוא חרוך באופן שווה על כל הצדדים, אבל לא שרוף, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. לדלות שני פילה דגים בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן בזהירות למקם אותם העור בצד המחבת למטה. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. כאשר שני הצדדים הם השחמה ודגים מבושל דרך, לנקז את הפילה על צלחת מרופדת מגבת נייר ולשמור חם. חזור על התהליך עם הפילה 2 הנותרים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.