דגים פריכים עם תירס חרוך ושמש זהב Salsan הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, שמן canolan, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ו סלט תירס חרוך או סלסה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים פילה דגים על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים 2 כפות של מיץ ליים וכמה צביטות של מלח. שים בצד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
חום 1 1/2 כפות של שמן קנולה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
מוסיף גרעיני תירס, לזרוק היטב עם כף עץ, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה החוצה. מבשלים עד שמתחילים לחרוט בתחתית, כ -2 דקות. מערבבים היטב, ומבשלים עד תירס מתחיל char שוב, עוד 2 דקות. המשך תהליך עד תירס הוא חרוך באופן שווה על כל הצדדים, אבל לא שרוף, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
4
מעבירים תירס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וס
5
מוסיפים את העגבניות, jalapeños, בצל, שום, כוסברה, ונותר 1 כף מיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ועוד 2 כפות מי קרח
6
מוסיפים מיץ ליים נוסף במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
7
פילה יבש על מגבות נייר. השתמש במזלג לערבב יחד קמח 3/4 כפית מלח כשר בתבנית אפייה גדולה. מחק מחבת וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
8
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. לדלות שני פילה דגים בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן בזהירות למקם אותם העור בצד המחבת למטה. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. כאשר שני הצדדים הם השחמה ודגים מבושל דרך, לנקז את הפילה על צלחת מרופדת מגבת נייר ולשמור חם. חזור על התהליך עם הפילה 2 הנותרים.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.