קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

דגים פריכים עם תירס חרוך וסלסה זהב שמש

דגים פריכים עם תירס חרוך וסלסה זהב שמש
דגים פריכים עם תירס חרוך ושמש זהב Salsan הוא pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 766 קלוריות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך חמאה, שמן canolan, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, קליפה-תירס עטוף הליבוט בגריל עם סלסה תירס חרוך, ו סלט תירס חרוך או סלסה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פילה דגים על תבנית אפייה מעוטרת ומפזרים 2 כפות של מיץ ליים וכמה צביטות של מלח. שים בצד לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
חום 1 1/2 כפות של שמן קנולה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף גרעיני תירס, לזרוק היטב עם כף עץ, ולאחר מכן להפיץ באופן שווה החוצה. מבשלים עד שמתחילים לחרוט בתחתית, כ -2 דקות. מערבבים היטב, ומבשלים עד תירס מתחיל char שוב, עוד 2 דקות. המשך תהליך עד תירס הוא חרוך באופן שווה על כל הצדדים, אבל לא שרוף, 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
4
מעבירים תירס לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את העגבניות, jalapeños, בצל, שום, כוסברה, ונותר 1 כף מיץ ליים. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מוסיפים מיץ ליים נוסף במידת הצורך. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
7
פילה יבש על מגבות נייר. השתמש במזלג לערבב יחד קמח 3/4 כפית מלח כשר בתבנית אפייה גדולה. מחק מחבת וחזור לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
8
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים. לדלות שני פילה דגים בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן בזהירות למקם אותם העור בצד המחבת למטה. מבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להעיף וחום בצד השני, עוד 3 עד 4 דקות. כאשר שני הצדדים הם השחמה ודגים מבושל דרך, לנקז את הפילה על צלחת מרופדת מגבת נייר ולשמור חם. חזור על התהליך עם הפילה 2 הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מגישים את הדג המטוגן עם סלסה תירס.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Scarpetta פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
Scarpetta פינו Grigio
Scarpetta פינו Grigio
צבע קש בהיר עם רק רמז של סלמון. ניחוחות של פירות אבן ומלון. מראה את יכולתו של פינו גריג ' יו להיות קל על רגליו אבל מורכב. מלון ופירות אבן עם מינרלים וגוף בינוני. לפינו גריג ' יו יש טווח נהדר. נפלא בכוחות עצמו כאפריטיבו, עם דגים צלויים אור כמו סשימי, קרודו pesce או סביצ ' ה.