דגים קריביים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח מרכז אמריקה. לך לחנות ותביא פילה מחוספס כתום, פלפל חריף, פטרוזיליה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו דגים קריביים, חבילות דגים קריביים, ו דגים קריביים בחבילה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקרוע 4 (18-x 12 אינץ') גיליונות רדיד אלומיניום חובה כבדה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2
מניחים פילה במרכז כל גיליון לסכל; מפזרים באופן שווה עם מלח, פלפל, ותיבול Cajun. למעלה באופן שווה עם סקווש ופלפל פעמון; נקודה עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מפזרים באופן שווה עם קליפת לימון ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת ליים
4
להעלות 2 צדדים של כל גיליון נייר, לקפל כפול עם כ 1 אינץ ' רחב קפלים. קיפול כפול לכל קצה כדי ליצור חבילה, משאיר מקום למחזור חום בתוך החבילה.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מניחים מנות על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
6
גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני-גבוה (350 עד 40
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.