דגנים וגרנולה " תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל דגני גרנולה "תפוחים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 806 קלוריות. אם יש לכם חמאה, מרשמלו רגיל, גרנולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. מתכונים דומים: דגני גרנולה דל שומן סופר, חטיפי דגני גרנולה, ו דגנים חמים עם אוכמניות וגרנולה.
הוראות
חמאת מיקרוגל ומרשמלו בקערת מיקרוגל גדולה ומשומנת קלות-בטוחה גבוהה 3 דקות, ערבוב לאחר 2 דקות. מערבבים עד חלקה.
מערבבים דגנים וגרנולה, בקבוצות, עד מצופה היטב.
ידי מעיל עם ספריי בישול. צורה תערובת חמה לתוך 8 (4 אינץ') כדורים (כ 1 כוס כל), קל שימון הידיים לפי הצורך.
מניחים כדורים על נייר שעווה. הקש 1 מוט בייגלה חצי, שבור סוף למטה, לתוך החלק העליון של כל כדור.
בואו להתקרר לחלוטין (כ -30 דקות).
פירורי שוקולד מיקרוגל בקערה בטוחה במיקרוגל ב 2 דקות גבוהות, ערבוב אחרי 1 דקה. מערבבים עד חלקה.
בואו לעמוד, ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
טפטוף שוקולד על כדורים; מפזרים סוכר.
כדי להתקדם: לעטוף בניילון נצמד, ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 2 ימים.
דגנים אורז פריך "תפוחים": להשמיט גרנולה, ולהגדיל דגנים אורז פריך 7 כוסות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.