דגנים מלאים וכרוב ממולאים נקניק איטלקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך עגבניות, סוכר חום, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו תבשיל נקניק וכרוב איטלקי, רעב לנקניק איטלקי וכרוב, ו כרוב קלוי ותפוחים עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 2 כוסות מים לרתיחה בסיר. מערבבים פטריות; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
2
מחבת לחשוף; להביא תערובת פטריות לרתיחה. מערבבים ב bulgur; לכסות, להסיר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות או עד הנוזל נספג. תערובת כף בולגור לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בורגול
3
מחממים חמאה ושמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, סלרי, גזר ושום למחבת; מטגנים 7 דקות או עד רך משחימים קלות.
הסר תרמילים מנקניק. להתפורר נקניק לתוך תערובת בולגור; מערבבים היטב לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
7
הוסף מים לתנור הולנדי גדול לעומק של 2 אינץ'; הגדר ספינת ירקות גדולה במחבת. מביאים מים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים עלי כרוב לאוניית קיטור. כרוב קיטור, מכוסה, 6 דקות או עד רך וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר כרוב מ steamer (לא לנקז מים). לשטוף כרוב עם מים קרים; לנקז יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
10
עבודה עם עלה כרוב אחד בכל פעם, במקום תערובת 1/2 כוס bulgur במרכז העלה. מקפלים בקצוות העלה; להפשיל. חזור על הנוהל עם עלי כרוב הנותרים ותערובת bulgur כדי ליצור 12 לחמניות כרוב. מחסנית מתגלגלת באופן שווה באוניית קיטור.
מרכיבים שתצטרך
בורגול
11
להחזיר תנור הולנדי לחום בינוני גבוה; להביא מים לרתיחה. גלילי אדים, מכוסים, 30 דקות, הוספת מים נוספים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים עגבניות, חומץ יין אדום, וסוכר בסיר; מבשלים מעל חום בינוני 5 דקות או עד מחומם היטב, ערבוב מדי פעם.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 34 דולר.